23.50 Parādās abi vecāki, bet bez medījuma. Mazie sīca, sīca, bet nekā... Tad liekas, tētis aizlidoja. Varbūt kaut ko izdosies sagādāt vakariņām?...
Neskatoties ne uz ko, tētis Romeo izskatās lepns par savas atvases sasniegumu..MĀRIS wrote:12.55. Mazais Ne5 paēdis un atgājis otrajā plānā, ļaujot paēst Ne6. Protams, ka Ne5 vēderiņš neizturēja spiedienu, un tā saturs ar slaidu loku virsū... Romeo, kurš tajā brīdī atradās nepareizā laikā, un nepareizā vietā.![]()
Taisni tas mani izbrīnīja, jo es tieši redzēju to šāvienu. Ja automašīnai laicīgi nenotīra šo pleķi, tad tā skābe saēd autokrāsu līdz bleķim, tā kā tas nav ūdens, bet Romeo pat nepakustējās. Vispār nekādas reakcijas! Nulle!lianaliesma wrote: Neskatoties ne uz ko, tētis Romeo izskatās lepns par savas atvases sasniegumu..
Vecāku mīlestībai nav robežu un pacietība ir bezgalīga!MĀRIS wrote:Taisni tas mani izbrīnīja, jo es tieši redzēju to šāvienu. Ja automašīnai laicīgi nenotīra šo pleķi, tad tā skābe saēd autokrāsu līdz bleķim, tā kā tas nav ūdens, bet Romeo pat nepakustējās. Vispār nekādas reakcijas! Nulle!lianaliesma wrote: Neskatoties ne uz ko, tētis Romeo izskatās lepns par savas atvases sasniegumu..![]()
Paskaties Māra bildi 13.00. Ja viņi TĀĀ tiek piestumti, tad nav brīnums, ka aug pa stundāmlianaliesma wrote:15.15 Liekas, ka šodien mazie paaugušies divtik lieli!![]()
![]()