Nez ko tad glābs M15

Viņš drošībā zem mammasskarleta wrote:Tajā medījumu asortī ,nevaru atrast NE7
Tas ir nobijies no tik daudz zvēriem ligzdā uzreiz, un noslēpies zem Harietas. Kas zin, ka nesāk vēl kost!skarleta wrote:Tajā medījumu asortī ,nevaru atrast NE7
Feja, tā jau amerikāņu forumā raksta, ka saimnieki šogad dīķī kārtīgas zivis ieaudzējuši, lai ērgļiem ir, ko nest un ēstFeja wrote:Tiešām labs mednieks, zvejnieks ir ēŗgļu paps. Ko jaunam un spēcīgam padarīsi.Kādu zivjaudzētavu jau nu patukšo. Kur citur tādus milzeņus var sadabūt...
E7: - Un tas viss man vienam!Sunshine wrote:13:44
Nu, bet kāds fenomenāls pieliekamais!![]()
Sunshine wrote:
... amerikāņu forumā raksta, ka saimnieki šogad dīķī kārtīgas zivis ieaudzējuši, lai ērgļiem ir, ko nest un ēst![]()
Es arī nopriecājos, ka slimās kājeles pirkstiņi ir jūtīgi ! Un, tā kā šie ērgļi tik labi - un tuvu! - sadzīvo ar civilizāciju, cerams, viņi mazo uzreiz pieņems atpakaļ.Vērotāja wrote:Paldies, Sunshine, par ievietoto video. Mazajam kājiņa izskatās labāk un var redzēt, ka jūtīgumu nav zaudējusi. Ticēsim, ka pēc pāris dienām būs atpakaļ ligzdā pie bračiņa, mammas un tēta.
Liananliesma, kaut kur čatā to tiešām lasīju. Tikai vairs neatceros, vai to rakstīja moderators.. iespējams, kāds no čata dalībniekiem izteica šādu pieņēmumulianaliesma wrote:Sunshine, tiešām? man nav izdevies to pašai lasīt, bet tāda sajūta radās, ka šogad jaunajam papiņam nav tik grūti kā Ozijam ar savas saimes barošanu...Sunshine wrote:
... amerikāņu forumā raksta, ka saimnieki šogad dīķī kārtīgas zivis ieaudzējuši, lai ērgļiem ir, ko nest un ēst![]()