Čatā visi lūdzas - Džuljeta, Džuljeta, piecelies taču beidzot!Vērotāja wrote:Mazo vēl neviens nav redzējisTikai olas čaumalas liecina, ka viņš ir zem Džuljetas

Lianaliesma, un ļoti ceru, ka Tev izdevās tomēr atkal pieslēgties tiešraidei!

Čatā visi lūdzas - Džuljeta, Džuljeta, piecelies taču beidzot!Vērotāja wrote:Mazo vēl neviens nav redzējisTikai olas čaumalas liecina, ka viņš ir zem Džuljetas
Vērotāj, paldies. Biju izslēgusi datoru uz laiku. Tagad iet atkal. Laikam dators nevar turēt, jo man daudz logi vaļā visu dienu, drusku jāatpūtina bija.Vērotāja wrote:Atradu. Lapas vecā versija http://www.eagles.org/Cams/FloridaNestAngelcam.html
lianaliesma, varbūt šī iet?
Man arī tā palaimējās ieraudzīt šo brīdi!lianaliesma wrote: P.S. Izrādās, esmu paspējusi tieši uz pašu galveno notikumu! Mazais izšķīlies 17.18, pēc AEF!
Ja nesanāk, lejā tehniskajā sadaļā tajās tēmās, kuras iekopēju, droši jautāskarleta wrote:Mamma mielojas ar zivi,mazais pūkainais cālēns staipa kakliņu ,es arī griiiibu
(bildi pagaidām vēl mācos ielikt
)
Paldies Vērotāja ,gan jau iemācīšos ,kas tas par beigtu zvērēnu ligzdā?Izskatās pēc lielas žurkasVērotāja wrote:Ja nesanāk, lejā tehniskajā sadaļā tajās tēmās, kuras iekopēju, droši jautāskarleta wrote:Mamma mielojas ar zivi,mazais pūkainais cālēns staipa kakliņu ,es arī griiiibu
(bildi pagaidām vēl mācos ielikt
)
Tur var arī mēģināt un trenēties.