13.36

Es šodien tā cītīgāk paskatīju šo tiešraidi. Ir mazajam ēstgriba, bet hierarhija nosaka savu kārtību. Ja tagad vakarā nebūtu atnesta zivs, tad mazais šodien būtu stipri tukšāku guziņu. Ja būs barība, tad šajā ligzdā viss būs labi. Vienkārši pie Harietas barošanas stila mazākajam ir vairāk jāpacīnās par barību. Harieta tā neuzbāžās ar savu labvēlību - ja nenāc laicīgi man pie knābja, tad arī iztiksi, bet pozitīvi ir tas, ka vecāki bieži abi reizē baro mazos.lianaliesma wrote:E11 pieradis uzpildīties vairāk dienas otrā pusē, varbūt tāpēc arī rītos viņam nav ēstgribas
Jā, izskatās, ka tieši M15 ar savu piemēru ir tas, kas mudina Harietu vairāk barot bērnus, viņš arī ir neatlaidīgāks uz piedāvāšanu gan vienam, gan otram. Ozijs daudz mazāk darbojās ar bērniem.Feja wrote:Es šodien tā cītīgāk paskatīju šo tiešraidi. Ir mazajam ēstgriba, bet hierarhija nosaka savu kārtību. Ja tagad vakarā nebūtu atnesta zivs, tad mazais šodien būtu stipri tukšāku guziņu. Ja būs barība, tad šajā ligzdā viss būs labi. Vienkārši pie Harietas barošanas stila mazākajam ir vairāk jāpacīnās par barību. Harieta tā neuzbāžās ar savu labvēlību - ja nenāc laicīgi man pie knābja, tad arī iztiksi, bet pozitīvi ir tas, ka vecāki bieži abi reizē baro mazos.lianaliesma wrote:E11 pieradis uzpildīties vairāk dienas otrā pusē, varbūt tāpēc arī rītos viņam nav ēstgribas
Feja, tiešraides administratori augšā apraksta tekošos notikumus, kuros arī piemin kurš tiek barots un kā kurš no bērniem ir ēdis.Feja wrote:Ceru, ka nejaucu ērglēnus, jo izdomāju loģiski.![]()