Jā, man šis variants atbilst

Jā, tā laikam ir. Pārbaudīju lejā, putnu sadaļā. Tajās tēmās, kur esmu kaut ko rakstījusi, ir sarkani punkti, citās nav.
Ligzdas gariņ, tos punktus jau saliek "mākslīgais intelekts/automāts", nevis kāds cilvēks tiešām analizē vai lietotājs tiešām ir kaut ko rakstījis.
Tici vai nē - es ļoti, ļoti priecājos ieraudzīdams Tavu niku!lianaliesma wrote: ↑27 Mar 2018 10:33 Labrīt!
Šodien saņēmu fantastisku sveicienu no ērgļiem un jūtos tik pacilāta, ka tā vien gribās samīļot visu putnu un to labvēļu pasauli!
Lai prieka un izziņas pilna putnu dzīves vērošana!![]()
Šodien biju Alfā, pašlaik remontē liftu, ziedojumu kastītes pārliktas pie A ieejas (tā, kura pašlaik slēgta), atrodas tieši pie Salas kafejnīcas.Sandra L. wrote: ↑31 Mar 2018 10:14Nemaz nezināju, ka tur šāda ziedojumu kastīte. Paldies, Vērotāja,par info!Vērotāja wrote: ↑30 Mar 2018 10:00 Apmeklējot lielveikalu Alfa, tur hallē ir ziedojumu kastītes dažādiem mērķiem un mani vienmēr iepriecina, ka kastīte, kuru rotā Durberta un kurā vāc naudiņu tiešraidēm, vienmēr ir vispilnākā. Un ne tikai gadā, kad aktuāla bija Durbertas ligzdošana, bet arī nākošajos un arī pašlaik, kad tur biju pirms nedēļas.
Arī mazs, bet rādītājs, ka kaut kas lēnām mainās.