forelljjanka, bet Jūs jau arī tāpat izskatāties šobrīd apvainojaties -forelljjanka wrote: ↑21 Jun 2018 20:57 Tā jau domāju,ka nevajadzēja te vispār nākt un ko rakstīt.Visi tik smalki un aizvainojami...Bet dzīve ir skarba.
Nu ko, man jāska, ļoti žēl, es agrāk piemēram labprāt lasīju Jūsu komentārus dažādās tēmās.Es gan pacentīšos te nekomentēt...
Par tiem ērgļiem...Nevajag jaukt lūdzu Youtubes čatu ar forumu. Jā, YT čatā blakus tiešraidei, tur jau vairākas dienas cilvēki diezgan uzvilkti brēc par glābšanu, kamēr forumieši uzsver, ka nekāda glābšana pagaidām nav vajadzīga, es vēl šovakar ierakstīju, ka tas būtu nelietderīgi un pat centos skaidrot kāpēc. Starp citu kaut kādus stārķveidīgos cāļus jau uz to ligzdu nes, neviens no mums nevaimanā, vaimanā cilvēki, kas tiešraides nupat sākuši skatīties.Laikam jau ir bezcerīgi iemācīt cilvēkiem ,ka Daba ir kā Dievs ticīgajiem(esmu nosacīti ateists) Vaimanāt ,ka viens jurķa cālis neļauj ēst otram...(Sadomazohisms skatīties to kas nepatīkami?)Tā Dabā iekārtots,izdzīvo un izdzīvos stiprākais,kāds labums jūras ērgļiem ,ka būs DIVI pusvārgi cāļi???Pirmo ziemu tad nepārdzīvos abi.Ņemot vērā ligzdas atrašanās vietu,brīnums ka tur joprojām ir divi .Pieņemsim ,ka melno stārķu kamerligzda atrastos netālu,nu atstieps Hilda(vai kā viņu tur sauc)vienu melno,pēc tam otru,ko tad darīsiet????Jūrērglēni būs paēduši,bet stārķi-beigti,apēsti!![]()
Par gredzenošanu mēs šeit arī neko daudz šobrīd vairs nediskutējam un IlzeP pati arī ieteica šo tēmu uz laiku atlikt. Ierosināja "sākt visu no sākuma", jo acīmredzot arī DF ir cilvēki , kam šis forums šķiet svarīgs.
Mēs visi tāpat kā Jūs strādājam katru dienu un forumā būšana ir mūsu vaļasprieks, nevis algots darbs, nevar visi uz visu atbildēt. Nezinu kāpēc Jūs diezgan spītīgi apgalvojat, ka Ilzes komentāru neviens neizlasīja. Es izlasīju un 100 % tam piekritu, bet atbildi nerakstīju, jo nebiju neko jautājusi, turklāt savu viedokli šajā jautājumā vairākkārt biju paudusi.
Ir baigi forši, kad komentē tādi nenoskaitušies kā piemēram IlzeP, jūs izklausaties visniknākais no visiem un kāda sagadīšanās...arī ar zināmu atkarību !Ja par to promskriešanu,neticu,vairumam te ir atkarība!Es gan pacentīšos te nekomentēt,pat ja būšu ļoti noskaities,kā StrazdMāris.
![]()

Jauku Jums vakaru un vēl jaukākus tuvojošos Jāņus ar vai bez forelēm !