Tas mirklis bija tik aizkustinošs !!! Mazais nu jau apžuvis un redzamas pirmās pūkas! Mētra un Mačo arī beidzot prieki! Gribas redzēt viņa izturēšanos, kad atlidos ar barību. Nu būs peles jāgādā divem knābjiem un sev
Ja televīzijai, tad jau labāk rādīt kādu stundu-divas pēc šķilšanās, tad sīcītis apžuvis un izskatās pēc maza ērglīša. Pirmajā dzīves stundā jau vairāk pēc tāda sarkana embrija
Jācer pēc kāda brītiņa sāks barot, tad uztaisīšu smuku video priekš tv.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
14.04 Mētra staipīja to kurmi pa ligzdu, tad sāka plūkāt. Maziņais snaikstīja galviņu uz ēdiena un mammas pusi, bet Mētras uzskatos laikam kurmis nav piemērota barība tik mazam bērnelim.
vlcsnap-2012-06-10-14h08m57s37.jpg (137.88 KiB) Viewed 4719 times
vlcsnap-2012-06-10-14h09m56s121.jpg (128.97 KiB) Viewed 4719 times
Te video, priekš tv būs labs - ērglītis apžuvis, no šķilšanās šoka atguvies un jau cilā galviņu
Tāli, ierakstīju garu no brīža kad Mētra aiznes kurmi, lai priekš tv var izgriezt tos fragmentus, kuri labāk montēsies.
Man Youtube lādējās normālā ātrumā.
Man nav skaidrs kāpēc Mētra pat necenšās barot mazuli? Kurmis, protams, nav labākais ēdamais, bet no viņa taču var no vidus izplūkāt mīkstus gabaliņus. Nez Mētrai ir bijuši bērni?
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Vērotāja, man tikai šis video lēni rādījās.
Varbūt peli atnesa Mačo no otras puses no 16:08-16:11, kamēr Mētra bija prom,
jo vēl 16:08 redzamajā kadrā tur aiz kurmja peles nav?
Vai par šo laiku nav saglabājies ieraksts?
Putnu dzīves iepazīšana un mīlestība uz tiem vieno cilvēkus.
Vērotāj, paldies par video ! Forši! Ja vari iedot kādu kriksi sākot no 17:50, kad Mētra smuki tup un tad pieceļas, paņem veli un sāk ēst.... Nu tas kas notiek patlaban