Mazie ērgļi Zemgalē (eglē), LDF, 2020 (Anna un Andris/ Namejs)
Re: Mazie ērgļi Zemgalē (eglē), LDF, 2020 (Anna un Andris)
Last edited by Triine on 21 Jul 2020 12:33, edited 2 times in total.
Labdien!
12.27 Anna atnes pusdienu vardi, kas Namejam bija kā maza odziņa, ar kuru viņš tika ātri galā.

12.28

Triine pārrakstījās, rakstot vārdu "guza." Man foruma pirmsākumos atrija bija "vēmiens."
12.27 Anna atnes pusdienu vardi, kas Namejam bija kā maza odziņa, ar kuru viņš tika ātri galā.

12.28

Triine pārrakstījās, rakstot vārdu "guza." Man foruma pirmsākumos atrija bija "vēmiens."

Last edited by Feja on 21 Jul 2020 12:46, edited 2 times in total.

Last edited by Triine on 21 Jul 2020 15:16, edited 1 time in total.
- Lianaliesma
Triine, neņem ļaunā, negribēju aizvainot, izdzēsu savu komentāru.
P.S. Esmu bijusi neattapīga. Tagad sapratu. Vienkārši garum/mīkstinājumzīmes bijušas ne tur ieskrējušas.
P.S. Esmu bijusi neattapīga. Tagad sapratu. Vienkārši garum/mīkstinājumzīmes bijušas ne tur ieskrējušas.

Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.

18.33 Anna mājās un atnes knābī žagariņu.

18.36

18.42

Pēc brīža mamma uzlido uz zara blakus kamerai un vairāk nav redzama.

18.36

18.42

Pēc brīža mamma uzlido uz zara blakus kamerai un vairāk nav redzama.
Last edited by Feja on 21 Jul 2020 19:16, edited 1 time in total.
20.58 Namejs pagaidām viens pa māju.

21.15 Lēkā un plivinās.

21.45 Anna vēl nav mājās. Iespējams nebūs.

Pa dienu ir bijušas 7 barības piegādes - 6 grauzēji Andra izpildījumā un Anna atnesa 1 vardi.
p.s. Nav zināms, kas notiks rīt, uz priekšu ar DD mājas lapu. Šodien vēl datorā varu to atvērt caur Explorer. Arī Triinei ir problēmas ar tikšanu forumā. FB DD man atbildēja, ka tehniķi informēti. Domā, kā probēmu risināt.

21.15 Lēkā un plivinās.

21.45 Anna vēl nav mājās. Iespējams nebūs.

Pa dienu ir bijušas 7 barības piegādes - 6 grauzēji Andra izpildījumā un Anna atnesa 1 vardi.
p.s. Nav zināms, kas notiks rīt, uz priekšu ar DD mājas lapu. Šodien vēl datorā varu to atvērt caur Explorer. Arī Triinei ir problēmas ar tikšanu forumā. FB DD man atbildēja, ka tehniķi informēti. Domā, kā probēmu risināt.
21.53 Anna atlido uz ligzdu.
-
Anna tīra un bužina mazajam spalvas - mazais labsajūtā čiepst. Brīžiem šķiet, ka mamma sakutina muguriņu un spārniņus par stipru, tad nu mazais lec kājās un atsvabinās no mammas knābja glāstiem. Bet pēc brīža jau piečāpo atpakaļ - čubini un kutini mani, mammu, vēl. 
Neizmērojamais mīļums beidzas tikai tad, kad mamma pabāž galvu zem sava spārna, rādot, ka nu ir laiks gulēt. Mazais vēl parunājas, bet, ja jau mamma guļ, tad jāguļ pašam arī.

Neizmērojamais mīļums beidzas tikai tad, kad mamma pabāž galvu zem sava spārna, rādot, ka nu ir laiks gulēt. Mazais vēl parunājas, bet, ja jau mamma guļ, tad jāguļ pašam arī.
22.jūlijs
Labrīt!
Labrīt!