Mētras un Mačo ligzda 2011
-
Re: Mētras un Mačo ligzda 2011
Labvakar, Veerotaaji! Labi saprotu Juusu iebildumus un veelmes. Es arii veeleetos, lai tiesraides nodrosinaasana un apkalposana notiktu daudz raitaak. Tacu jaanjem veeraa, ka sis projekts tiek ieviests uz briivpraatiibas principiem, par to nevienam netiek maksaats. Liidz ar to izvirziit prasiibas visu sakaartot laiciigi es varu tikai veeleesanaas formaa. Ar vaacu koleegju atveeleeto naudu tikko pietiek, lai nopirktu akumulatorus, samaksaatu par antenu uzstaadiisanu TELE2 tornii, par tornja nomu un par degvielu. Iespeejams, ir jaadomaa par ziedojumiem, tad buutu, ko samaksaat datorspeciaalistiem un tad vareetu prasiit ieveerot sapraatiigus terminjus. Lai redzeetu pilnu ekraanu, izdariet dubultklikski uz mazaa ekraana un viss buus kaartiibaa, sis ir tikai pagaidu variants, kuru driikst lietot tikai Veerotaaja, citaadi serveris uzkaarsies. Paareejie skataas caur pomarina.lv
Ar sveicieniem -
Ugis
Ar sveicieniem -
Ugis
Uģi, es jau nevienam to adresi neesmu izpaudusi.
Tikai čīkstu, ka jaunais formāts nebūs labs
Par ziedojumiem - es par!
Tikai čīkstu, ka jaunais formāts nebūs labs

Par ziedojumiem - es par!
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Labrītiņ!
Uģim paldies par komentāru.
Mētra no 7.08 līdz 7.12. izlaida līkumiņu pa apkārtni.
Uģim paldies par komentāru.
Mētra no 7.08 līdz 7.12. izlaida līkumiņu pa apkārtni.
Labrīt visiem ērgļumīļiem!
Paldies Vērotājai par pamācībām filmēšanā un YouTube ievietošanā. Nofilmēju Mētriņas un Mačo tikšanos un brokastis. Bija kaut kas liels, atšķirt nemāku. Ja man nav sanācis, tad brokastis bija 10:26. Vai tās bija pirmās, nezinu ? Filmiņa ievietota YouTube:
http://www.youtube.com/watch?v=mYcEHVdHsa8
Paldies Vērotājai par pamācībām filmēšanā un YouTube ievietošanā. Nofilmēju Mētriņas un Mačo tikšanos un brokastis. Bija kaut kas liels, atšķirt nemāku. Ja man nav sanācis, tad brokastis bija 10:26. Vai tās bija pirmās, nezinu ? Filmiņa ievietota YouTube:
http://www.youtube.com/watch?v=mYcEHVdHsa8
Mētrai savas domas, mums savas.
Bet ko tu padarīsi, ja esi piesieta pie olām.
Jāgaida vien uz Mačo brokastīm. Būs vien kurmis bijis, jo aste tāda paīsa.
Malacis, Dogma!
Es arī nofilmēju, bet kadru maiņa tik lēna, ka pietrūkst ekspresijas. Pie tam arī man nav nofiksējies sākums, kad Mačo tikko pielidojis un sniedz peli. Ievēroju arī filmējot iepriekš, ka nepieciešama "ieskriešanās", citādi sākuma nav.

Bet ko tu padarīsi, ja esi piesieta pie olām.

Malacis, Dogma!
Es arī nofilmēju, bet kadru maiņa tik lēna, ka pietrūkst ekspresijas. Pie tam arī man nav nofiksējies sākums, kad Mačo tikko pielidojis un sniedz peli. Ievēroju arī filmējot iepriekš, ka nepieciešama "ieskriešanās", citādi sākuma nav.
- Attachments
-
- vlcsnap-2011-05-27-10h48m30s60.png (360.78 KiB) Viewed 4192 times
Last edited by imis on 27 May 2011 11:26, edited 1 time in total.
Esi sveicināts, Imi!
Paldies par uzslavu. Tu jau no mākslinieciskā viedokļa. Varbūt esi redzējis un nofilmējis pirms manas filmiņas? Es ieraudzīju un sāku filmēt, kad Mētrai knābī jau bija brokastis. Kā tās Mačo pasniedza Mētrai neredzēju. Ja esi to nofilmējis, varbūt būtu lietderīgi to parādīt citiem?
Paldies par uzslavu. Tu jau no mākslinieciskā viedokļa. Varbūt esi redzējis un nofilmējis pirms manas filmiņas? Es ieraudzīju un sāku filmēt, kad Mētrai knābī jau bija brokastis. Kā tās Mačo pasniedza Mētrai neredzēju. Ja esi to nofilmējis, varbūt būtu lietderīgi to parādīt citiem?
Labrīt 
Paldies Dogma7 par video, labi redzams kā Mētra norij medījumu.
Visi tādi malači, filmē un fotografē uz nebēdu - būs mums rudenī pilni kompji
Uz sezonas beigām būs mums jāuztaisa tēma - labākās sezonas bildes. Citreiz trāpās tik interesanti un skaisti kadri, žēl, ka iejukuši komentāru tūkstošos.
Imi, skatos Tu arī apguvi Kaaposc padomus par bildēm teksta vidū
Labi izskatās.

Paldies Dogma7 par video, labi redzams kā Mētra norij medījumu.
Visi tādi malači, filmē un fotografē uz nebēdu - būs mums rudenī pilni kompji

Uz sezonas beigām būs mums jāuztaisa tēma - labākās sezonas bildes. Citreiz trāpās tik interesanti un skaisti kadri, žēl, ka iejukuši komentāru tūkstošos.
Imi, skatos Tu arī apguvi Kaaposc padomus par bildēm teksta vidū

Laba diena, Vērotāja!
Mēs jau ņemam pretī visu, ko spējam "sagremot"
Rokos pa YouTube. Tur vēl liela bedre. Tur ir arī videoredaktors. Iespējams, ka ar to var mainīt ieraksta daļas, to garumu, skaņu utt.
Trešajam video nenofiksēju sev tā adresi, bet meklēju, kur un kā to atpazīt, lai varētu to norādīt forumā, ja arī turpmāk gadītos tāda ķibele.
Lai nu labas skatīšanās iespējas!
Mēs jau ņemam pretī visu, ko spējam "sagremot"

Rokos pa YouTube. Tur vēl liela bedre. Tur ir arī videoredaktors. Iespējams, ka ar to var mainīt ieraksta daļas, to garumu, skaņu utt.
Trešajam video nenofiksēju sev tā adresi, bet meklēju, kur un kā to atpazīt, lai varētu to norādīt forumā, ja arī turpmāk gadītos tāda ķibele.
Lai nu labas skatīšanās iespējas!
Imi, ieej augšā savā profilā - video - un atrod pēdējo. Atver un zem video būs poga "kopīgot", to atverot būs adrese.
Mētra bija palidot, neredzēju, kad izlidoja, bet atgriezās 13.28
- Attachments
-
- vlcsnap-2011-05-27-13h28m33s181.png (504.36 KiB) Viewed 4194 times
Paldies, Vērotāja! Viss kārtībā! Domāju, ka Tavs padoms noderēs arī citiem.Vērotāja wrote:Imi, ieej augšā savā profilā - video - un atrodi pēdējo. Atver un zem video būs poga "kopīgot", to atverot, būs adrese.
16:51 satraukums ligzdā. Mētra savādi čirkst un knosās. 
Varbūt sajūt mazo ērglēnu un sarunājas ar to? http://youtu.be/rtm7VCb8xWY

Varbūt sajūt mazo ērglēnu un sarunājas ar to? http://youtu.be/rtm7VCb8xWY
Imi, cik tad palicis, var jau būt, ka embrijs olā sāk kustēties
Atceries, Uģis pagāšgad rakstīja, ka pāris dienas pirms mazā izšķilšanās, mamma pārstāj olu grozīt.

Atceries, Uģis pagāšgad rakstīja, ka pāris dienas pirms mazā izšķilšanās, mamma pārstāj olu grozīt.
Es sākumā domāju, ka Mačo tūlīt būs klāt ar barību, jo, jūtot ēdamo, Mētra tā čirkst.
Bet nu, Vērotāja, tiešām ir cita situācija. Nedēļa jau vēl tā kā būtu jāpaciešas.
Ja nebūtu video, tad šo skaņas fonu neuztvertu tik tieši.
Bet nu, Vērotāja, tiešām ir cita situācija. Nedēļa jau vēl tā kā būtu jāpaciešas.
Ja nebūtu video, tad šo skaņas fonu neuztvertu tik tieši.
Pirms gulētiešanas Mētra atkal pārbauda un ieklausās olās
- Attachments
-
- vlcsnap-2011-05-27-20h36m29s200.png (505.62 KiB) Viewed 4125 times
Labrīt visiem!
Naktī ir lijis, Mētra guļ ligzdā pavisam slapja
Naktī ir lijis, Mētra guļ ligzdā pavisam slapja
- Attachments
-
- vlcsnap-2011-05-28-08h01m16s162.png (465.37 KiB) Viewed 4104 times
Labrītiņ!
Pieslēdzos ap 7.00. Mētra mierīgi gulēja.
7.52 strauji piecēlās,paklausījās olas un uz 3 minūtēm aizlaidās.
Pieslēdzos ap 7.00. Mētra mierīgi gulēja.
7.52 strauji piecēlās,paklausījās olas un uz 3 minūtēm aizlaidās.
- Attachments
-
- vlcsnap-2011-05-28-07h52m37s181.png (421.86 KiB) Viewed 4231 times
-
- vlcsnap-2011-05-28-07h52m48s33.png (486.22 KiB) Viewed 4231 times
8.54 atlidoja Mačo, bet tajā brīdī mazgāju traukus un nepaspēju ieraudzīt vai ēdiens bija knabī.
Jācer, ka Imis vērīgāk skatījās.
Jācer, ka Imis vērīgāk skatījās.
- Attachments
-
- vlcsnap-2011-05-28-08h57m05s115.png (508.64 KiB) Viewed 4228 times
8:54 nelielas brokastis. Droši vien, ka neliels cienasts bija, jo Mētra zīmīgi čirkstēja.
http://youtu.be/3jdLXrZs1rc
Varbūt to vēlaties skatīt?http://youtu.be/3jdLXrZs1rc
Imi, cik Tev labi iznāk ieraksti
Man nez kādēļ pirmās ieraksta sekundes iet kaut kādi zaļi kluči un tikai tad parādās normāls attēls, vai nezini ko es nepareizi daru? Varbūt man interneta pieslēgums švakāks?

Man nez kādēļ pirmās ieraksta sekundes iet kaut kādi zaļi kluči un tikai tad parādās normāls attēls, vai nezini ko es nepareizi daru? Varbūt man interneta pieslēgums švakāks?