Mētras un Mačo ligzda 2011
Re: Mētras un Mačo ligzda 2011
11:36 atlidoja Mačo un atnesa kaut kādu peli. Tas viss tik ātri notika, ka foto šoreiz nebūs 

Mētra klaigā,klaigā un 12.28 aizlaižas
12.33. atpakaļ
12.33. atpakaļ
Pamanīju ka Mētra prom no 12.51-12.58
15.35 ienācu kabinetā, ligzda bija tukša. 15.44 atlidoja Mētra ar lielu zāles kumšķi knābī.
- Attachments
-
- vlcsnap-2011-05-26-15h44m03s71.png (468.49 KiB) Viewed 4487 times
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
15.56 Mačo atnesa ēdienu, izskatās pēc kurmja vai lielas strupastes
- Attachments
-
- vlcsnap-2011-05-26-15h56m04s120.png (514.97 KiB) Viewed 4482 times
-
- vlcsnap-2011-05-26-15h56m10s184.png (447.2 KiB) Viewed 4482 times
Vērotāja, jauki, ka noķēri kadru ar zāles kumšķi!
Man tajā brīdī roka līdz pogai neaizsniedzās.
Ēdiena bildi nelikšu, jo tieši tāda pat kā Vērotājas otrā bilde.

Ēdiena bildi nelikšu, jo tieši tāda pat kā Vērotājas otrā bilde.
Kaaposc, taisīsim bildes kamēr var. Ir pamatotas aizdomas, ka pavisam drīz normālu tiešraidi mums nogriezīs un atstās tikai skatīšanos caur lapā ievietotu Silverlight pleijerīti ar izmēru kā puse cigu paciņas
Man, goda vārds, par to visu nāk raudiens, ai... pat runāt visu rītu negribējās, asaras acīs un kamols kaklā un liels jautājums - par ko datorinženieri mūs tā neieredz???

Man, goda vārds, par to visu nāk raudiens, ai... pat runāt visu rītu negribējās, asaras acīs un kamols kaklā un liels jautājums - par ko datorinženieri mūs tā neieredz???
Silverlight?!?!?! Tas tāpēc, lai tie, kas Linux lieto, nevarētu nekādā veidā redzēt? Kas tās par nelietībām?.. 

16:38 Labas dienas sveicini visiem!
Es tikia uz mirkli iemetu aci te, apskatīt MM un palasīt kas jauns. Pie "apvāršņa" atkal būšu nākamnedēļ. 

Nabaga Vērotāja.. tik ļoti satraucās, ka pat savu tekstu ierakstīja manā iepriekšējā komentārā... 

Kaaposts, nezinu kā tas sanāca, es it kā nelīdu Tavā komentārā, bet nospiedu citēt un rakstīju savu. Kādā bezsakarā viņi apvienojās, tiešām nesaprotu.
Pieleca! Laikam es citēt vietā netīšām nospiedu rediģēt
Piedod lūdzu Kaaposc, es tā negribēju.
Man tiešām nav labi šodien
pārvietots no nejauši Kaaposca komentārā ieliktā
Kaaposc, tas arī. Un mms adreses nebūs, visas mūsu VLC spēlītes pa pieskari. Bet vai tad datorinženieri kādreiz klausās tautas viedoklī???
Es nezinu ko darīt... Uģim savu viedokli uzrakstīju, bet datorinženieri ietekmēt, baidos, ka vispār ir nereāli.
Es saprotu, ka raudāt ligzdas dēļ ir stulbi, bet neko nevaru sev padarīt, asaras pašas birst.
Pieleca! Laikam es citēt vietā netīšām nospiedu rediģēt

Piedod lūdzu Kaaposc, es tā negribēju.
Man tiešām nav labi šodien

pārvietots no nejauši Kaaposca komentārā ieliktā
Kaaposc, tas arī. Un mms adreses nebūs, visas mūsu VLC spēlītes pa pieskari. Bet vai tad datorinženieri kādreiz klausās tautas viedoklī???
Es nezinu ko darīt... Uģim savu viedokli uzrakstīju, bet datorinženieri ietekmēt, baidos, ka vispār ir nereāli.
Es saprotu, ka raudāt ligzdas dēļ ir stulbi, bet neko nevaru sev padarīt, asaras pašas birst.
Tikko pieslēdzos-ligzda bij tukša,bet Mētra ir atpakaļ.
- Attachments
-
- vlcsnap-2011-05-26-17h28m54s197.png (503.32 KiB) Viewed 4585 times
-
- vlcsnap-2011-05-26-17h31m26s180.png (489.4 KiB) Viewed 4585 times
Mētra visu laiku ķērca un skatījās apkārt gaisā. Tad no 17:24 - 17:31 izšāvās no ligzdas tāda tramīga. 

Tikko palasīju Vērotājas un Kaposta sarunu.Kas tad tie par brīnumiem??
Biju sataisījusies rakstīt par to,ka jādomā kā mēs vairāk varētu palīdzēt Uģim popularizēt šo projektu.Un še tev māsiņ!
Vācijā jau maz šo ērgļu,ka jāņem "adopcijā'.Mums ar šobrīd tās mežu lietas iet šķērsām.
Būtu nu mācījušies,pie kā noved Mātesdabas likumu neievērošana.Citugad tiešraidē varēsim klusumā skatīties kailcirti.
Biju sataisījusies rakstīt par to,ka jādomā kā mēs vairāk varētu palīdzēt Uģim popularizēt šo projektu.Un še tev māsiņ!
Vācijā jau maz šo ērgļu,ka jāņem "adopcijā'.Mums ar šobrīd tās mežu lietas iet šķērsām.
Būtu nu mācījušies,pie kā noved Mātesdabas likumu neievērošana.Citugad tiešraidē varēsim klusumā skatīties kailcirti.
Ruta, varbūt es par agru ceļu paniku un izdosies atrast kopsaucēju ar datorinženiera redzējumu par to kā mums jāskatās tiešraide.
Bet pagaidām, ja nekas netiks mainīts, viss izskatās ļoti slikti priekš mums

Bet pagaidām, ja nekas netiks mainīts, viss izskatās ļoti slikti priekš mums

Nupat skatījos ziņas. Mūsu Pūka ir ļoti tālu, Turēsim īkšķus un sūtīsim viņai laba vēlējumus. Esmu kopā ar savu MM komandu un pārdzīvoju līdzi par interneta problēmām, un Mētras tukšajam vēderam.
Vērotāj!Bet ja nu tās internet-inženieru tiešraides problēmas ir saistītas ar finansējumu?Ko Uģis par to saka?
Ruta, mums tas ir domāti visi (arī kas seko mūsu ligzdai caur igauņu looduskalender), kas taisa bildes un cenšas redzēto saglabāt gan Uģim, gan pārējiem skatītājiem, kas dažādu iemeslu dēļ kaut kādu brīdi neredzēja.
Jo nu nevaram taču katrs no mums būt pie datora nepārtraukti, kāds atslēdzās, kāds pieslēdzās un tie, kas redzēja, pastāsta pārējiem un ieliek attēlus vai ierakstu - tādā veidā no dažādu cilvēku stāstiem kopā sanāk viens liels stāsts par to, kā piedzimst un aug ērglis.
Jo nu nevaram taču katrs no mums būt pie datora nepārtraukti, kāds atslēdzās, kāds pieslēdzās un tie, kas redzēja, pastāsta pārējiem un ieliek attēlus vai ierakstu - tādā veidā no dažādu cilvēku stāstiem kopā sanāk viens liels stāsts par to, kā piedzimst un aug ērglis.
Ruta, nē, visdrīzāk tas nav saistīts ar finansējumu. Tas, manuprāt, ir saistīts ar datorinženiera priekšstatiem par to kādai jābūt tiešraidei.
Mētra bij pacēlusies piekārtot olas.
Vispār baigi nemierīgā visu vakaru
Vispār baigi nemierīgā visu vakaru
- Attachments
-
- vlcsnap-2011-05-26-19h21m48s91.png (480.06 KiB) Viewed 4568 times