Iespējams, ka no LDF YouTube čata kādā brīdi tikšu dzēsta

, tāpēc uzrakstīšu pāris teikumus šeit. Man reizēm, pat bieži ir kauns vērot dažu LDF moderatoru uzvedību čatos ( Klinta čats bija paraugstunda, kur aktīvi rakstīja LDF moderatori).
Putnu ligzdās notikumi ir neprognozējami. Tā nu diemžēl tas ir. Cilvēki ir dažādi. Cits Nameja prom būšanu saprot loģiski un normāli. Cits uztraucās, pārdzīvo, bet vai moderatoram ir tādas tiesības- noteikt toni čatā - "rīt visus negatīvos panikas cēlājus dzēsīs ārā! ja paši nesapratīs!"(aizrādot, atbilde bija, ka “pati zināšu, ko darīt”). Vai moderatoram ir tādas zināšanas, kad sākas panika...un čatos ir savi noteikumi, kurus nedrīkst pārkāpt un kuros nav punkts, ka nedrīkst uztraukties par putnu, kas izplanējis no ligzdas. Dārgais, moderator, pieņem katra cilvēka viedokli un dažādu viedokli ( šeit neiet runa par apzinātu troļļošanu, kad
maļ vienu un to pašu). Priekš tam Tu esi, lai cilvēkiem skaidrotu un skaidrotu. Ja nespēj, tad labāk klusē. Man tiešām reizēm ir kauns lasīt to balagānu LDF čatos, ko uztur paši - latvieši. Nu jau man vairs nav prieks atrasties Nameja čatā, kurš līdz šim bija pieklājīgs un tolerants pret katru cilvēku, kas tur ienāca.
p.s moderators pats sevi atpazīs pēc pāris šeit pieminētām “pērlēm” no čata.