Papildus informācija
Par
ES ir zināms:
Otrs zaļās vārnas *ES* gredzens ir metāla Latvia Riga P52281, putns gredzenots kā mazulis 21.07.2019. vienā no būriem Garkalnes mežos. Apmēram 11 km uz D-DDA no tiešraides būra poligonā. Nav zināms, ka līdz šim būtu redzēta kaut kur citur.
Par
FK ir zināms:
Ar baltu *FK* un metāla Latvia Riga P51466 gredzenota kā mazulis 14.07.2020. būrī pie Silakroga.
*ES* (šķ. 2019) ir *FK* (šķ. 2020) brāļa vai māsas dēls;
divi no četriem *ES* vecvecākiem - [TU] un xx-xx (bez gredzeniem) - ir arī *FK* vecāki, pieņemot, ka negredzenotais putns pārī ar [TU] ir viens un tas pats putns gan 2017., gan 2020. gadā (diezgan ticami);
*ES* pa otra vecāka līniju ir mums labi pazīstamā [AL] jeb ALa pēctecis 4. paaudzē (ALs ir *ES* vecvecvecvectēvs).
Par
AL ir zināma informācija kopš 2016.gada:
Šķīlies 2010. gadā Garkalnes mežos, tātad šogad ir savā 11.tajā dzīves gadā. Pirmo reizi redzēts ligzdojam 2012. gadā tieši šajā pašā būrī, kura saimnieks nemainīgi bijis visus četrus gadus pēc kārtas un šajā laikā viņam bijušas trīs dažādas dāmas: 2012. gadā FR, 2013.-2014. gadā HT un, kā jau zināms, 2015. gadā KX. Visi perējumi bija sekmīgi, apgredzenoti un izvesti attiecīgi 3, 4, 2 un 2 mazuļi (kopā 11, vid. 2,8).
2019. gadā ALs atkal tika pie bērniem, bet diemžēl izvēlējās kopā ar jauniņo DU citu būri, kas atrodas stabā. Pretstatā kameras būrim, kas ir priedē. Bērniem tika uzlikti matāla gredzeni uz labās kājas un balti gredzeni ar melniem burtiem uz kreisās kājas (krāsainos gredzenus ir iespējams nolasīt ar labu optiku vai nofotografējot) – FA, FB un FC.