Tikmēr Ādažos. Als aicina dāmu pie sevis ciemos. 14:14 aicina. 14:17 aicina. Un SJū (man šķiet, ka tā ir viņa, lai gan gredzenu saskatīt nevar) nāk. Divas reizes nāk. Abas ne pārāk veikli. Als vēlreiz parāda, kā tas darāms, cenšas paplašināt eju, ir apjucis, kāpēc meitenei nesanāk un 14:25, grūši nopūšoties, aizlido turpināt brūtēties ārpus būra.
Ar tādiem panākumiem SJū dabūs dēt pie koka
Als pa vairākām reizēm pie būra bija. Un tagad arī fonā runājas. Kamēr rakstu 18:45 atkal pie būra. Bet viņš pavisam savādāk tagad uzvedas. Tā ir nepārprotama apartamentu ierādīšana meitenei - Nāc šeit, šeit nāc (galva iekšā, galva ārā, skatās uz kādu, ko mēs neredzam). Viņš ļoti nopietni gatavojas meiteni vest mājās, ja tikai viņa durvīs trāpīt mācētu
Laiputnudieviņš žēlīgs, es šitā drīz zaļvārniski sākšu runāt
Als mēģināja paplašināt būra skreju, laikam jau meitene apaļīga . Al, skreja ir tik maza/liela, lai cauna netiek iekšā.
18.53 tusē pa būri un kurkst.
18.56 prom.
Šodien poligonā praktiski visu dienu šaudās. Man vienbrīd apakšā bija palikušas zaļvārnas uz VLC un pati skatījos zivjērgļus jūtūbā. Ij kā sākās trahti barabahti. Tādas zalves. Labu brīdi nepieleca. Jau gribēju satrauktu komentāru rakstīt, sak, kas nupat iet vaļā lapsu medības ar pakavu rīboņu, nepārtrauktiem bises spiedzieniem un vēl visam pa vidu nervozu dzeguzi. Tak ērgļu miers mani darīja uzmanīgu un es sapratu, ka man iet divu kameru skaņas