bet ALs pievēršas salmu purināšanai 47:25 un viņa aizlido 47:31
AL ņemas vēl trakāk, put vien un viņa atlido vēlreiz 49:25

Es teiktu - noteikti, jā (tā egoistiski)Made wrote:Hmm, vai drīkstētu tagad nojaukt hronoloģiju un ielikt garu reportāžu par rīta notikumiem?Ja sanāks "bardaks", varēs laikam dzēst, ne?
tad seko Vērotājas bilde 11:14 un šeit tālāk no 11:20 https://dabasdati.lv/forums/viewtopic.p ... 40#p141240Biker wrote:jā diemžēl. lai es varētu video, tikai bez skaņas augšupielādes. Divi Roller no 10:27 kopā in ligzdošanas kaste
Teksts ir klikšķināms
Pilnīgi pievienojos. Svarīgi notikumi jāfiksē, lai arī nebija hronoloģiskajā laika lentē piefiksēti.Murkjelis wrote:Es teiktu - noteikti, jā (tā egoistiski)Made wrote:Hmm, vai drīkstētu tagad nojaukt hronoloģiju un ielikt garu reportāžu par rīta notikumiem?Ja sanāks "bardaks", varēs laikam dzēst, ne?
![]()
Un, ja nopietni - man šķiet, ka tas galīgi nekas. Īpaši šajā kamerā, kur nav putni pastāvīgi uz vietas, bet ir "ķerami"
P.S. Turu īkšķus, lai TaMse ir Īstā!
Tpu, tpu, tpu pār kreiso pleculianaliesma wrote: TIK ļoti gribas, lai TM un ALs saveido pārīti... un tiek pie mazajiem
6:05-6:06 arī aizkadrā (bet likās, ka pa jumtu) dikti demolēja un drīz pēc tam divi mazi putniņi pa zaru padzīvojās.. (grūti bija saskatīt)dabasSkaņas wrote:Pirms tam apm. no 08:15 lielā zīlīte ārpus kadra (brīžiem āra kameras kreisajā malā pavīdēja astes galiņš) apņēmīgi plosījās, demolējot tiešraides uzpariktes. Nez ar ko tas būtu beidzies, ja ne ALa ierašanās.
TM ir noteikti pareizā vecumā. Jau pagājušajā vasarā sekmīgi ligzdoja poligonā (izauga 2 bērni). Diemžēl nezinām viņas šīgada gaitas līdz pēkšņās uzrašanās brīdim vakar tiešraidē. Vai bija sākusi dēt un perēt citur, bet kaut kāda iemesla dēļ tas beidzās nesekmīgi? Tas paliks nezināms. Ja tomēr tā būtu, tad šogad otru reizi viņa var arī vairs neligzdot. Taču visādi var būt. Galvenais, ka ALs nenokar knābi.Ligzdas gariņš wrote:10:41 joprojām tukšs namiņškur tā jaunā dāma TM vazājas,kāpēc nenāk draudzēties???varbūt šī vēl par zaļu/jaunu/ priekš ģimenes dzīves?