15:44 ALs ar kārumu skrejā,bet nu vairs ne tikai skaņa,bet arī pati tiešraide pamatīgi raustās un bildes viss,kas sanāca-no ārpuses vispār nebija redzams,ka pielidojis
29.maijs
Labrīt ! 5.08 ALs sāk mājas apskati,tad vēlreiz un vēlreiz . 5.57 atkal ieskrien būrītī, bet tūliņ arī parādās otrs zaļvārnis - T ?...būtu labi, ja kāds izpētītu tuvāk. ALs pakaļ nedzenas, pēc tam lēni izpēta apkārtni.Vēlāk sākas ALa skraidīšana šurpu - turpu gandrīz pusstundu, bet kārumu neredzu
9.25 ALs ieskrien būrī, bet 9.26 - 9.29 otrs zaļvārnis sēž pretī zarā klusu, uz mirkli aizskrien, bet tūliņ atpakaļ pie skrejas - TN. Un atkal ALs nedzenas pakaļ , bet ārdās pa būri
Hildiņa wrote: ↑29 May 2018 09:15
Vajag trešo tabeli ar NR
Hildiņ, vienkārši vajadzēja pārliecināties kādi ir pareizie burti TM vai TN?
Tāpēc liku vēlreiz, jo likās, ka uz tās bildītes labi redzams TN. Bet vajag jau lai arī kolēģi paskatās un apstiprina vai noliedz.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Hildiņa wrote: ↑29 May 2018 09:15
Vajag trešo tabeli ar NR
Hildiņ, vienkārši vajadzēja pārliecināties kādi ir pareizie burti TM vai TN?
Tāpēc liku vēlreiz, jo likās, ka uz tās bildītes labi redzams TN. Bet vajag jau lai arī kolēģi paskatās un apstiprina vai noliedz.
Vērotāj, es vienkārši nespēju saskatīt to pēdējo burtu - labi, ka man atnāca palīgā un tagad redzu, ka N
Jā,Hildiņa,pavisam noteikti tas ir TN,ar diviem pāriem okuļaru,arī es beidzot saskatīju!
šis personāžs vēl nav piefiksēts šajā pusē,ne šogad,ne 2016. un 2017.gadā!