18:39 ALs atlido atkal un jau pa būrīti šiverē...
Šis radījums man vairāk izskatās pēc maijvaboles.Vērotāja wrote:12.20 ALs ar sienāzi
Vai tikai šis nebūs bijis kāds neALs! Pirmkārt, gredzens stipri netīrs, kamēr citās reportāžās pirms un pēc tam redzamajos uzņēmumos tas spīd un laistās ar tīriem iniciāļiem. Protams, lai arī tas ir maz ticams, viņš it kā varēja kaut kur iekāpt un tad ātri "nomazgāties". Taču aizdomāties liek - Otrkārt. Proti, neveiklā un nedrošā uzvedība pie skrejas. Pats to neredzēju kustībā, bet jau pēc MĀRA apraksta un pievienotā foto ir redzama kliedzoša neatbilstība ALa staltajai saimnieka uzvedībai. Viņam taču nebija ne mazākā iemesla atsprāgt no tukša būra, nekāda apdraudējuma, vai ne?
Pirmo burtu neizdevās "noķert", bet otrais pāris reizes izskatījās pēc "L". Ticamāk, ka tas bija Als. Iespējams, pamanīja tuvumā kādu mums neredzamu apdraudējumu. Svešs putns būtu papētījis - kas tā par kasti - tie "zvēri" tak ziņkārīgi un oža, šķiet, viņiem nav tik attīstīta, lai uzreiz pamanītu, ka vieta aizņemta/iezīmēta.Vērotāja wrote:
Te ieliku failu, varbūt izdodas kaut ko ieraudzīt
Paldies par klipiņu, Vērotāja! Ar vienkāršu video pauzēšanu man izdevās tikai viens skats ar kaut cik nojaušamu gredzena uzrakstu. Tomēr izskatās pēc ALa. Piedevām, tagad redzot tās dažas sekundes kustībā, skaidrs, ka tā nebija atsprāgšana no būra izbīļa dēļ, bet gan nenoturēšanās vējā pie priekšējās sieniņas. Vienkārši sakot, ALam ir bijis viena alus par daudz, un vējš viņu aizpūta.Vērotāja wrote:dabasSkaņas, arī mani ieinteresēja šī epizode. Aizvakar izliku to pa kadriem, bet nekas ar gredzena nolasīšanu neizdevās, tas ir izsmērēts
Te ieliku failu, varbūt izdodas kaut ko ieraudzīt https://failiem.lv/u/9km2g6r2#_[/url]
dabasSkaņas wrote: Tomēr izskatās pēc ALa.
Vienkārši sakot, ALam ir bijis viena alus par daudz, un vējš viņu aizpūta.
Arī 06:05 līdzīga aina:MĀRIS wrote:6.25. Als neapmierināts pie būrīša! Kā tā var būt, ka nevienas dāmas nav, kaut pašam ciemkukuļa knābī arī nav!