Murķel, kas tas tāds??Murkjelis wrote:Starp 18:06 - 18:20 Ala dzīvoklītī viesojās Kaut Kas... vai Kāds... varat to saukt par Fantomu, bet es teiktu tiešāk - tur bija atnācis visu meitās palikušo Zaļo Vārnu Kolektīvais gars. Pilns nožēlas un žēlabu. Pilns vaimanu un asaru pilienu uz jumta. "Kur mana jauņeiba, kur mana dzeiveiba?!" Vārdu sakot - atlidoja, pabūrās un aizlidoja.
Zaļās vārnas Ādažu poligonā, 2016
Re: Zaļās vārnas Ādažu poligonā, 2016
tas ir BŪŪŪŪ!Simba wrote:
Murķel, kas tas tāds??
Pieņemu, ka lietus lāse uz kameras acs
Tur tajā laikā ir vērts paskrullēt atpakaļ... tiešām tā mistiski izskatās, man drusku skudriņas pārskrēja pāri. It kā tas fantoms ietu iekšā, vai nāktu ārā no būra skrejas. Es taisni atcerējos, ka Dabasskaņas pieminēja Būra Slepeno dzīvi...lūk, viena tās izpausme
9.jūnijs
Nav jau tā, ka Als pēc fantoma vairs pie būra nerādās. Šorīt ap 8-ņiem bija. Bet uz pavisam īsu sekundes simtdaļu. Varbūt vēl bija ne viena vien simtdaļa vēlāk un ātrāk, bet to es neuzķēru.
Bet, ja pretī kā pārmetums veras balta lapa un pa rokai gadās zīmulis...pasaule nevar palikt tukša (poētiski izsakoties)

Nav jau tā, ka Als pēc fantoma vairs pie būra nerādās. Šorīt ap 8-ņiem bija. Bet uz pavisam īsu sekundes simtdaļu. Varbūt vēl bija ne viena vien simtdaļa vēlāk un ātrāk, bet to es neuzķēru.
Bet, ja pretī kā pārmetums veras balta lapa un pa rokai gadās zīmulis...pasaule nevar palikt tukša (poētiski izsakoties)

- Ligzdas gariņš

- Ligzdas gariņš

oj, oj, Ligdas Gariņ, brīnišķīgs piefiksējums... es tādā Bebumātes balsī pasēdēšu uz beņķīša un vārdošu - tie abi saies kopā! Tie abi saies kopā! 

Viņa ar trešo reizi tikai trāpīja skrejā (ja tā bija viņa, kas 2x atsitās un ja tā ir viņa  
 ).
Kā viņš visādi mēģināja to ievilināt - palūr pa lodziņu un atkrīt atpakaļ un dzied vēl garāk un skaļāk
Murķeli, es turu īkšķus par Tavu prasmi un viņu laimi!
Lieliski, ka Ligzdas gariņš gadījās

Kā viņš visādi mēģināja to ievilināt - palūr pa lodziņu un atkrīt atpakaļ un dzied vēl garāk un skaļāk
Murķeli, es turu īkšķus par Tavu prasmi un viņu laimi!
Lieliski, ka Ligzdas gariņš gadījās
Šo pārīti būtu labi iefiksēt video, kamēr tas ir pieejams. Ar skaņu. Varbūt IevaM vai DabasSkaņas var noteikt vai tas ir "aicinājums uz randiņu" vai "vāciespromstulbeni!"  ? 
 Man ieraksts ar skaņu nesanāk 
 Iespējams tāpēc, ka datoram iekšējais audio nav, skaņa ir tikai uz tumbiņām. Varu ar skaņu rakstīt tikai VLC.

- Ligzdas gariņš

ieliku tomēr video bez skaņas,tīri intuitīvi liekas ka SJ meitene!
ja vārniņa būs jau ligzdojusi,pēc gredzeniem noteiks kas tā ir

Video: https://www.youtube.com/watch?v=-hC9tkqS940

ja vārniņa būs jau ligzdojusi,pēc gredzeniem noteiks kas tā ir
Video: https://www.youtube.com/watch?v=-hC9tkqS940
Ligzdas gariņ, paldies! Es arī taisījos saveidot video kaut vai bez skaņas 

Man ar šķiet, ka meitene. Un SJ, jā, burti ir labi saskatāmi.

Man ar šķiet, ka meitene. Un SJ, jā, burti ir labi saskatāmi.
- dabasSkaņas

Vērtīgs pamanījums, Ligzdas gariņ! Un cerīgs pavērsiens seriālā (citādi pustukšajā ekrānā jau tīģeri un citi rēgi sāk rādīties). 
ALa apbrīnojamā pacietība sildīt tukšo būri un karsēt sugas demogrāfiju vismaz uz minūti ir atmaksājusies. Pēc viņa uzvedības spriežu, ka [SJ] tiešām ir viņa. Citādi ALs to būtu patriecis. Un atšķirībā no manis, nav šaubu - gan jau viņš uzreiz var atšķirt zaļvārnu no zaļvārņa. Šajā gadījumā es varu tulkot ALa uzvedību vienīgi kā sakāpinātu aicinājumu Smukajai Jaunietei būrī.
Uzziņai par [SJ]: gredzenota 18.07.2014. vienā no Garkalnes būriem kā mazulis, 2015. gadā kā ligzdotāja nav manīta. Spriežot pēc tizli neveiklās pielidošanas šodien pie kameru būra, ticami, ka pērn kā viengadniece vēl nav ligzdojusi. Nepilnu divu gadu vecums viņām ir īstais laiks, kad sākt ģimenes dzīvi. Vai sāks?

ALa apbrīnojamā pacietība sildīt tukšo būri un karsēt sugas demogrāfiju vismaz uz minūti ir atmaksājusies. Pēc viņa uzvedības spriežu, ka [SJ] tiešām ir viņa. Citādi ALs to būtu patriecis. Un atšķirībā no manis, nav šaubu - gan jau viņš uzreiz var atšķirt zaļvārnu no zaļvārņa. Šajā gadījumā es varu tulkot ALa uzvedību vienīgi kā sakāpinātu aicinājumu Smukajai Jaunietei būrī.
Uzziņai par [SJ]: gredzenota 18.07.2014. vienā no Garkalnes būriem kā mazulis, 2015. gadā kā ligzdotāja nav manīta. Spriežot pēc tizli neveiklās pielidošanas šodien pie kameru būra, ticami, ka pērn kā viengadniece vēl nav ligzdojusi. Nepilnu divu gadu vecums viņām ir īstais laiks, kad sākt ģimenes dzīvi. Vai sāks?
- 
				Kaimiņiene

Bet man kaut kā šodien neveras tiešraide vaļā, vai mēs daudzi vienlaicīgi ieejot šajā lapā neesam to uzkāruši? Dikti jau gribas lai no meksikāņu seriāla viss pārvērstos par vācu saldo filmu.
Tiešraide iet normāli. Manā datorāKaimiņiene wrote:
Bet man kaut kā šodien neveras tiešraide vaļā, vai mēs daudzi vienlaicīgi ieejot šajā lapā neesam to uzkāruši?
āmen. pat kazu būrī ielikuši...

Jā, man arī tiešraide iet. Diemžēl man nav iespējas skatīties VLC, par to nezinu.Tiešraide iet normāli. Manā datorāNevienu zaļo vārnu gan rīta cēlienā nepamanīju.
Kolēģis no rīta bija mainīt akumulatorus un teica, ka redzējis tur netālu trīs putnus. Es arī turu īkšķus
Visu dienu klausījos, kā Ādažu vējš kamerā stabulē.
Vienīgais mirklis, kad piefiksēju kādu pielidojam pie būra bija plkst. 9:39. Šķiet, tas bija Als

Vienīgais mirklis, kad piefiksēju kādu pielidojam pie būra bija plkst. 9:39. Šķiet, tas bija Als
Jā, es pamanīju, ka mans draugs Fantoms atgrieziesSimba wrote:Īpašs sveiciens Murķelim
- Ligzdas gariņš

- dabasSkaņas

Tikmēr citā būrī Ungārijā: http://www.rollerproject.eu/en/content/roller-nest-cam