Lielie dumpji Latvijā 2015
-
Re: Lielie dumpji Latvijā 2015
11:21 - Dumpe atkal iet prom.
- Brūnā Lācene
2 dienas nebiju pie datora- dumpēni tā paaugušies! Knābji pastiepušies, īstā strīpainā spalva parādījusies!
Arī ap 10.17 (LV laiks) pieķēru mirkli, kad mazais dumpēns neatlaidīgi prasīja ēst, bet mammai nekā nebija. Ap 10.20 mamma aizgāja. Tālāk neskatījos- man šodien LIELAIS DARBS jāpadara.
Arī ap 10.17 (LV laiks) pieķēru mirkli, kad mazais dumpēns neatlaidīgi prasīja ēst, bet mammai nekā nebija. Ap 10.20 mamma aizgāja. Tālāk neskatījos- man šodien LIELAIS DARBS jāpadara.
- Lianaliesma
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.

lieliska ģimenīte
) niedres zaļo
)

-
Niedres un dumpju kājas zaļoMade wrote:lieliska ģimenīte) niedres zaļo
)

-
Veiksmi darbā!Brūnā Lācene wrote:2 dienas nebiju pie datora- dumpēni tā paaugušies! Knābji pastiepušies, īstā strīpainā spalva parādījusies!
-
12:30 - Ierodas Dumpe un jaunākais uzreiz velk degunu tai pie zemes.
Divas minūtes Dumpe nevarēja tikt vaļā. Tikai rakursa un savas neprasmes skatīties dēļ. es tā arī nesaprotu - vai mazajam kas tika arī
Divas minūtes Dumpe nevarēja tikt vaļā. Tikai rakursa un savas neprasmes skatīties dēļ. es tā arī nesaprotu - vai mazajam kas tika arī

Mazie dumpēni sāk staigāt jau ap ligzdu.
-
15:56 - atnāca Dumpe.
Jāsaka, dumpēni viņas soļus sadzirdēja agrāk. Man gan datorā skaņa nav uz maksimālo uzgriezta.
Nedaudz pabaroja mazos un 16:01 - atkal prom. Nedaudz, jo abi vēl ar spēku ķērās knābī, bet vairāk nedabūja.
Arī šeit jaunieši terorizē māti. Es gan teiktu, ka tā ir apbrīnojami nosvērta un panes to knābja vilkšanu un galvas liekšanu ar stoicisku mieru. Pēc Dumpes aiziešanas - nedaudz sumo cīņu, pagrūstīšanās - kam izdosies ērtākā pozā iekortelēties.
Jāsaka, dumpēni viņas soļus sadzirdēja agrāk. Man gan datorā skaņa nav uz maksimālo uzgriezta.
Nedaudz pabaroja mazos un 16:01 - atkal prom. Nedaudz, jo abi vēl ar spēku ķērās knābī, bet vairāk nedabūja.
Arī šeit jaunieši terorizē māti. Es gan teiktu, ka tā ir apbrīnojami nosvērta un panes to knābja vilkšanu un galvas liekšanu ar stoicisku mieru. Pēc Dumpes aiziešanas - nedaudz sumo cīņu, pagrūstīšanās - kam izdosies ērtākā pozā iekortelēties.
Jā,tur Jums taisnība--tā ķeršanās knābī izskatās ļoti nejauka---ar tādu spēku,pat naidu iekrampējās un nelaiž vaļā--vienā momentā[tas gan bij vakar] mazais ierāva mātes knābi savā rīklē cik nu dziļi var,kamēr pats aizrijās un interesanti ir tas,ka viņi to knābi spiež aizvērtu--it kā lai atrītu viņam būtu jābūt atvērtam,kā stārķim[atrij un kārtībā]Maz-ko-zinu wrote:12:30 - Ierodas Dumpe un jaunākais uzreiz velk degunu tai pie zemes.

-
Ir redzēti arī tādi skati šeit - ar pavērtu Dumpes knābi, vai puspavērtu, kad rēgojās zivs un mazais, kas to knābi saķēris, to fiksi norij, bet kas mazajiem tiek no cieši saspiesta knābja, es neņemos spriest. Itkā jau tie pēc tam kautko norij mazu, kakls parāda nelielu rīšanas kustību, bet es patiešām neesmu droša.mega2 wrote:Jā,tur Jums taisnība--tā ķeršanās knābī izskatās ļoti nejauka---ar tādu spēku,pat naidu iekrampējās un nelaiž vaļā--vienā momentā[tas gan bij vakar] mazais ierāva mātes knābi savā rīklē cik nu dziļi var,kamēr pats aizrijās un interesanti ir tas,ka viņi to knābi spiež aizvērtu--it kā lai atrītu viņam būtu jābūt atvērtam,kā stārķim[atrij un kārtībā]Maz-ko-zinu wrote:12:30 - Ierodas Dumpe un jaunākais uzreiz velk degunu tai pie zemes.
- Lianaliesma
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa

-
Tagad šeit līst, ka plīķšķ vien.
Mazie smuki paslēpušies zem mammas. Cerams ar, ka dumpjiem ūdens nekaitē : )
I possess a device which is capable of accessing the entirety of information known to man. I use it to look at pictures of cats and get into arguments with strangers.
-
-
-
20:40 - Dumpe skaļi nobrēcās.
Kad pārgāju uz šo kameru, bija izstiepusies gara un vēroja debesis.
Kad pārgāju uz šo kameru, bija izstiepusies gara un vēroja debesis.
Iedegas vakara lukturis. Laiks miedziņam.
Putnu dzīves iepazīšana un mīlestība uz tiem vieno cilvēkus.
Šos mazulīšus gan laikam neviens negredzenos. Izskatās, ka mazie tūlīt, tūlīt pametīs ligzdu un dosies dzīvē.
-
31.maijs.
Labrīt!
Gandrīz pusastoņi. Ligzdā guļ.
Joprojām guļ vai atkal?
Labrīt!
Gandrīz pusastoņi. Ligzdā guļ.
Joprojām guļ vai atkal?