Tāda bauda vērot, kā tie ņemas

paskaties šo pontu bildiHildiņa wrote:Bez šaubām ,ka ļoti grūti saskatīt un saskaitīt - es jau arī , acis nemirkšķinot , mēģinu redzēt un man tomēr liekas - bet varbūt jau šilierējasMaz-ko-zinu wrote:Nē. 12:28:17
Re, kur ola - ceturtā.- ka ir 4 deguni......augumus ja galīgi nevar saprast, visi saplūst kopā.
Jau divas reizes piefikšēju pa 33 min, bet vakar reiz - gandrīz stundu. Tanī stundā es gan pa vidu ilgāku laiku biju prom no monitota, bet vai tad nu būs uz dažām minūtēm ieskrējusi un atkal prom? Tie intervali starp iziešanu no majas parasti ir stundas gari.Hildiņa wrote:Ilgi dumpīte bija prom - kādas 35 minūtes, no sākuma gan tepat aiz kameras......,nu skaitīšana ir cauri
Bilde var saturēt ne vairāk kā 500 KiB. Pontu bildes ir lielākas.Maz-ko-zinu wrote:Man visu laiku saka, ka bildes par lielu un tās nevar publicēt.
Es jau šodien mazināju bildes iekš PaintVērotāja wrote:Bilde var saturēt ne vairāk kā 500 KiB. Pontu bildes ir lielākas.Maz-ko-zinu wrote:Man visu laiku saka, ka bildes par lielu un tās nevar publicēt.
Vēlreiz aicinu likt radikalā, gan foruma vietu taupa, gan bildes jēdzīgāk izskatās, gan automātiski samazinās vajadzīgajā izmērā. Un svarīgi, ka tas ir tikpat viekarši kā ielikt forumā. Te aprakstīts kā to izdarīt http://dabasdati.lv/forums/viewtopic.ph ... 0&start=40
Tajā tēmā var izmēģināt.