19.09 Aizlido uz priedi fonā

Lene, varbūt ir vērts nedaudz papētīt tehnisko sadaļu un bilžu ievietošanu caur radikal.ru, piemēram. Es arī iepriekš pēros ar bilžu saīsināšanu un pievienoju caur pielikumiem (patiesībā nevis pēros, bet klaji ignorēju šo bilžu likšanas pasākumuLene wrote:es tā juceklīgi rakstu šurp turp, druksu ekspermentēju ar bildēm, īsti nezinu, kā samazināt tos baitus. Man patīk cik liela zivs ir noķēris papiņš, ar kuru viņš šoreiz nedalījās.
paldies par ieteikumu.Simba wrote:Lene, varbūt ir vērts nedaudz papētīt tehnisko sadaļu un bilžu ievietošanu caur radikal.ru, piemēram. Es arī iepriekš pēros ar bilžu saīsināšanu un pievienoju caur pielikumiem (patiesībā nevis pēros, bet klaji ignorēju šo bilžu likšanas pasākumuLene wrote:es tā juceklīgi rakstu šurp turp, druksu ekspermentēju ar bildēm, īsti nezinu, kā samazināt tos baitus. Man patīk cik liela zivs ir noķēris papiņš, ar kuru viņš šoreiz nedalījās.), bet tur aprakstītais ir par kārtu ērtāks, ātrāks un vienkāršāks, varbūt Tev arī noder pieredzei
![]()
http://dabasdati.lv/forums/viewtopic.php?f=21&t=2614