Piekrītu TasPatsFansTasPatsFans wrote:Hildiņa wrote:Nezinam dzimumussandra3006 wrote:Cik ilgi šie knipuči dzīvos bez vārdiņiem?
Varbūt labāk piedāvāt balsot...
Un ja arī nav zināmi dzimumi, ir taču neitrāli vārdi kā piem. Kleo , Solo( kā mūsu norvēģu draudziņam)vai TukTuks
Zivjērgļi Kurzemē, 2017 (Tīna un Teo)
Re: Zivjērgļi Kurzemē, 2017 (Teo un Tīna)
- Lianaliesma
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Es gaidu vismaz kādu komentāru no gredzenošanas, kaut vai tikai par svaru. Pēc nojautām vecākais varētu būt meiča, bet jaunākais bosiks - čalis.skarleta wrote: Piekrītu TasPatsFansVai tad mums dzimums netiks paziņots ?
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Nu tas jaunākais bosiks reizēm ar Tīnu vienā balsī zivi sauc. Un tāds nešpetnelis, ka gribas teikt ka meiča. Un lielais tāds pieklājīgāks liekas... kā puisietisMĀRIS wrote:Es gaidu vismaz kādu komentāru no gredzenošanas, kaut vai tikai par svaru. Pēc nojautām vecākais varētu būt meiča, bet jaunākais bosiks - čalis.skarleta wrote: Piekrītu TasPatsFansVai tad mums dzimums netiks paziņots ?
Svars arī neko par dzimumiem neliecinās, tā ir nedroša pazīme.MĀRIS wrote:Es gaidu vismaz kādu komentāru no gredzenošanas, kaut vai tikai par svaru. Pēc nojautām vecākais varētu būt meiča, bet jaunākais bosiks - čalis.skarleta wrote: Piekrītu TasPatsFansVai tad mums dzimums netiks paziņots ?
Protams, pieredzējušiem ornitologiem ir "čujs", taču tāpat pieredzējuši ornitologi parasti savas nojautas neizpauž
Nav nekādas nozīmes kāda dzimuma mazie, kādi dzimumi vairumam patīk vai ir nojauta, tā arī vajag saukt.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Man atkal liekas otrādāk , mazais žipčiks kauslīgs puika ,lielākā meitenīte ,nu redzēspelce wrote:Nu tas jaunākais bosiks reizēm ar Tīnu vienā balsī zivi sauc. Un tāds nešpetnelis, ka gribas teikt ka meiča. Un lielais tāds pieklājīgāks liekas... kā puisietisMĀRIS wrote:Es gaidu vismaz kādu komentāru no gredzenošanas, kaut vai tikai par svaru. Pēc nojautām vecākais varētu būt meiča, bet jaunākais bosiks - čalis.skarleta wrote: Piekrītu TasPatsFansVai tad mums dzimums netiks paziņots ?
Uzrakstīju Aigaram Kalvānam lūgumu informēt mūs par mazo svaru.
Aprideļitesj madamskarleta wrote: Man atkal liekas otrādāk , mazais žipčiks kauslīgs puika ,lielākā meitenīte ,nu redzēs
Bet nu mēs te varam minēt uz vella paraušanu
Nu redzēsim ko Aigars uzrakstīs par svaru.
Bet tik maziem bērniem jau būtībā ir vienalga vai viņi ir puikas vai meitenes. Dzimumam nozīme ir tad, kad ligzdo, bet šie ir vienkārši bērni.
Bet tik maziem bērniem jau būtībā ir vienalga vai viņi ir puikas vai meitenes. Dzimumam nozīme ir tad, kad ligzdo, bet šie ir vienkārši bērni.
pelce ! Tā es teicu ,tikai sajaucu ,kuram irskarleta wrote:Cik ievēroju ,tad šis mazulis T galviņa,nav tik liels siltummīlis kā vecākais bērns ,nu toč ,vecākais būs meitenīte luteklīte
Nu pag. Pazīmes tu piezīmēji otram bērnam , pēc ārējām pazīmēm nevis vecumaskarleta wrote:pelce ! Tā es teicu ,tikai sajaucu ,kuram irskarleta wrote:Cik ievēroju ,tad šis mazulis T galviņa,nav tik liels siltummīlis kā vecākais bērns ,nu toč ,vecākais būs meitenīte luteklīte
T
Jaunākais bosiks tā pļāpā, kā svilpi norijis - tā kā PeksisMĀRIS wrote:Es gaidu vismaz kādu komentāru no gredzenošanas, kaut vai tikai par svaru. Pēc nojautām vecākais varētu būt meiča, bet jaunākais bosiks - čalis.skarleta wrote: Piekrītu TasPatsFansVai tad mums dzimums netiks paziņots ?
Tuks un Peksis - lieliski vārdiHildiņa wrote: Jaunākais bosiks tā pļāpā, kā svilpi norijis - tā kā Peksis
Putnu dzīves iepazīšana un mīlestība uz tiem vieno cilvēkus.
Jau laikus brīdinu ,ka vienam bērnam iesniegšu vārdu TuksVērotāja wrote:Tuks un Peksis - lieliski vārdiHildiņa wrote: Jaunākais bosiks tā pļāpā, kā svilpi norijis - tā kā Peksis
100% piekrītu, bet balsošanu kaut kā negribas, mums tad vienmēr kaut kāds kašķis uzrodasVērotāja wrote:Tuks un Peksis - lieliski vārdiHildiņa wrote: Jaunākais bosiks tā pļāpā, kā svilpi norijis - tā kā Peksis
Mans kaķu Pēcis arī klāt ne saukts, ne aicināts, apgūlās uz klaviatūras un uzlika ķepu uz Enter!
Atbalstu -Tuks
Tik tagad otram vēl jāizdomā kāds inčīgs vārds
Tik tagad otram vēl jāizdomā kāds inčīgs vārds