9.04

Nav redzēta. Kas to lai zin, vai meitene bija no šīs ligzdas vai caurceļojoša.Sandra L. wrote:Vai meitene šodien ir manīta? Cik ieskatos kamerā, tik puisis vien ligzdā.
Mīļā! Es nepiereģistrējos, bet NoraR pieslēdza man moderatora tiesības, lai būtu kas dzēš laukā visādas rupjības..., ko arī cenšos darīt. Tāpat cenšos arī paskaidrot to, kas ir man saprotams, bet brīžiem arī apskrienas, kad trīsdesmito reizi lasi - kur ērglis, kad atlidos. Gribēdams tu nevari uz visiem jautājumiem atbildēt, savādāk man ir jāsēž tikai pie datora, bet es paretam arī strādāju.Feja wrote:Kāds, kas ir piereģistrējies youtubē kā moderators varbūt var paskaidrot par tiem celmiem ligzdā, savādāk kameras licēji tiek saukti par sadistiem.
Godīgi sakot, vispār nesaprotu kādēļ tas čats tur ir vajadzīgs. Pietiekoši daudz laika paņem forums, tā čata komentētāju banošana ir lieks laika tērētājs, pie kam, 99% raksta nevis tāpēc, ka grib zināt kur ērglis, bet gan tādēļ, lai viņa vārds būtu iespējami daudzās vietās un citi nospiežot uz viņa nika apmeklētu viņa kanālu.MĀRIS wrote:Mīļā! Es nepiereģistrējos, bet NoraR pieslēdza man moderatora tiesības, lai būtu kas dzēš laukā visādas rupjības..., ko arī cenšos darīt. Tāpat cenšos arī paskaidrot to, kas ir man saprotams, bet brīžiem arī apskrienas, kad trīsdesmito reizi lasi - kur ērglis, kad atlidos. Gribēdams tu nevari uz visiem jautājumiem atbildēt, savādāk man ir jāsēž tikai pie datora, bet es paretam arī strādāju.Feja wrote:Kāds, kas ir piereģistrējies youtubē kā moderators varbūt var paskaidrot par tiem celmiem ligzdā, savādāk kameras licēji tiek saukti par sadistiem.
Māri, es Tevi aizvainoju..... Saprotu, ka to Tu dari sev brīvajā laikā. Paldies, Tev par to! Tas tak ir labi, ka ir uzticami cilvēki, kas kontrolē čatu, jo tur reizēm tiek rakstīti teksti, kas ir pilnīgi nebaudāmi, bet esmu pamanījusi, ka šo tiešraižu youtubes čatos ir pietiekoši pieklāijīgi rakstītāji, maz neadekvātu tekstu. Ir arī zinoši čatotāji. Vispār čata moderatoram ir jābūt lielai pacietībai.MĀRIS wrote: Mīļā! Es nepiereģistrējos, bet NoraR pieslēdza man moderatora tiesības, lai būtu kas dzēš laukā visādas rupjības..., ko arī cenšos darīt. Tāpat cenšos arī paskaidrot to, kas ir man saprotams, bet brīžiem arī apskrienas, kad trīsdesmito reizi lasi - kur ērglis, kad atlidos. Gribēdams tu nevari uz visiem jautājumiem atbildēt, savādāk man ir jāsēž tikai pie datora, bet es paretam arī strādāju.