Kad Pēteris bezmazvai viņai kāpa uz muguras, tomēr piecēlās un aizlidoja.

Jautājums- Viņa pati to noķēra, vai Pēterītis atnesa? Man arvien vairāk liekas, ka šeit par ēdienu atbildīgs ir Pēteris?!Vērotāja wrote:16.48 Laima tika pie karpas![]()
Pēteris atnesaMĀRIS wrote:Jautājums- Viņa pati to noķēra, vai Pēterītis atnesa? Man arvien vairāk liekas, ka šeit par ēdienu atbildīgs ir Pēteris?!Vērotāja wrote:16.48 Laima tika pie karpas![]()
Pēteris atnesaVērotāja wrote:MĀRIS wrote:Jautājums- Viņa pati to noķēra, vai Pēterītis atnesa? Man arvien vairāk liekas, ka šeit par ēdienu atbildīgs ir Pēteris?!Vērotāja wrote:16.48 Laima tika pie karpas![]()
Nervozi, tramīgi, nemierīgi. Jā. Bet tajā pašā laikā tik apzinīgi perē! Var vienkārši apbrīnot! Aiz tā vien viņi man ir mīļi.Ragana neparastā wrote:Jocīgi,ar Laimiņu un Pēteri nekādi nevaru sadraudzēties.kā ieeju,tā guļ.Viņi tādi dikti tramīgi,nervozi putni man liekas.
Piedod, "Vērotāja". Ne jau tā es to domāju. Es pie notikumiem ligzdās klāt esmu ļoti reti, tāpēc jaunumus tomēr pārsvarā uzzinu no foruma. Par šo ligzdu no pārējajiem skatītājiem ir salīdzinoši maza interese, arī forumā reti kāds ko ieraksta. Vienkārši Paldies Tev, ka Tu kaut ko ieraksti. jo arī to kaut ko izlasot prāts nomierinās, un tu saproti, ka viss ir kārtībā. Paldies. Un gaidīsim nākošās nedēļas Lielos Notikumus.Vērotāja wrote:Māri, šai ligzdai diemžēl nav pontu arhīva, tāpēc maz bilžu. Man jau ar tas darbs, lai gan pie datora, tomēr visu laiku neredzu kas notiek. Ar citām ligzdām ir tā, ka pa laikam atveru, paskatos - ā, Durbe ligzdā, paskatos pontu kad ir atlidojusi, ko atnesa un paņemu bildi, kuru ielieku te.
Ar Laimu tā neiznāk, cik ieskatos, kāds guļ, nelikšu taču pēc kārtas desmit vienādas bildes, kurās atšķiras tikai gaisma vai pulksteņa laiks. Uz kādu notikumu trāpos reti, bet vēsturi paskatīties nav kur. Pie ērtām ekstrām (pontu) ātri pierod.
21.52 Ligzdā Laima
Sveicināts, EpiGameSisEpiGameSis wrote:Sveika Vērotāja... Es kārtīgi nesapratu, bet man šodien tajā laikā kad abi lielie putni bija kopā, kārtīgi ieskatoties likās vai tik tur dziļi ligzdā kautkas nekustējās... kautkas mazs uz pelēks... Varbūt tā arī bija spalva.. Butu vienkāršāk noteikt ja ligzda nebūtu tik dziļa... Pavērošu vairāk un ziņošu par jaunumiem ko redzēšu!