20.46

20.57 Nu jau norimās. Māšele tik čiepst pēc ņammas...

21.01

'Saulene wrote:21:59 kāds ir ticis pie zivs
lianaliesma!lianaliesma wrote:Paldies, mega2, par komentāriem un foto, vienīgi gribētos, ka vērojumi būtu secīgi, iekļaujot arī citu forumiešu retos komentārus un foto vienotā stāstījumā par secīgiem dienas notikumiem, ikreiz neatkārtojot jau piefiksētus notikumus, protams, ar izņēmumiem īpaši zīmīgās situācijās.
Tā kā es arī šobrīd vairāk tieku lasīt forumu, nekā skatīties ligzdas, tad esmu priecīga par visu, ko var izlasīt. Tomēr LianaiLiesmai taisnība - hronoloģijas trūkums rada īstu jucekli un teksti jāpārskata vairākas reizes, lai saprastu.mega2 wrote: Ar to secīgumu un atkārtošanos diez ko izmainīt būs grūti(ja nu vispār nerakstīt neko
Tu pārprati, mega2! es domāju par to, ka izlasot iepriekš rakstītos komentārus, vienkārši papildināt, nevis tos otrreiz atkārtot. Es iepriekš izlasu visu, ko citi forumieši iepriekš sarakstījuši, un ja kaut kas vēl šai laika posmā ir bijis interesants un svarīgs, tad to piemetinu, bet parasti turpinu, lai laiki ir hronoloģiski. Ja ir pa vidu kāda interesanta vai spraiga situācija, vai forša bilde, tad to īpaši piezīmē. Tad ir interesantāk lasīt visu kā vienotu stāstījumumega2 wrote: Es rakstu to ,ko redzu un negaidu,vai kāds arī izdomās šo faktu piefiksēt,jo kāda tad jēga vispār komentēt![]()