13:18 Briesmas ir garām un var turpināt barošanos

13:46 Mazais ēd vēl joprojām stenēdams,otrs jau ''pilns''

Lasot šos komentārus, man "traka" ideja galvā nospīdēja!Vērotāja wrote:Nora, uztaisītu ļoti labprāt, bet šai ligzdai nav video arhīvaNoraR wrote:Vai kāds varētu uztaisīt video no vakardienas, kur dzirdama motorzāģu darbošanās? LOB to ļoti novērtētu! Paldies!![]()
Mūsu arhīvā ir tikai trīs ligzdas - lielie dumpji, vistu vanagi un jūras ērgļi ftp://ftp.ldf.lv/kameras/2016/ Bet igauņu pontu arhīvā melnie stārķi.
Zivjērgļu nav.
Bet Youtube saglabā ierakstu tikai 4 stundas.
Ja ir kaut vai kaut kāds tiešraides gals, kaut pašā šizīgākajā formātā, no tā ierakstu kaut kā var dabūt. Nav jāfilmē ar telefonu, ir vairākas programmiņas, kuras ieraksta ekrānā notiekošo - šeit, otrajā komentārā, ir tās, kuras te forumā lieto http://www.dabasdati.lv/forums/viewtopi ... =21&t=2659 ScreencastOMatic ir ļoti vienkārši lietojama, otra drusku sarežģītāka.sandra3006 wrote: Lasot šos komentārus, man "traka" ideja galvā nospīdēja!![]()
Ligzdās kur nevar uztaisīt video, var no datora ekrāna nofilmēt ar foto aparātu, telefonu, utt.
Tikai jautājums, vai šāds materiāls der par lietisko pierādījumu!!![]()
Pašlaik pie stārķiem līst un es pamēģināju uzfilmēt ar foto aparātu. Lietus skaņu dzird ļoti labi.
Tikai aparātam apakšā vajag stingru pamatu. Es turēju rokās - kadrs tā kā lēkā, jo rokas jau nevari noturēt nekustīgi!
Par iepriekšējo zāģēšanu, protams nokavēts. Bet ja turpmāk kas tāds, jebkurā ligzdā, varbūt šis ieteikums noder!?
Vai šodien arī notika zāģēšanas darbi? Man šodien nebija brīvdiena.