16.47 Neatvairāms skaistulis

16.55 ..atkal pretī meitenēm..prom

Nu interesanti, kādu lēmumu un kurš te varētu pieņemt pēc žubītes ST norādījuma...TasPatsFans wrote: ↑10 Apr 2021 19:57 ...
žubīte ST
Es jau pagājušā gada augustā informēju LDF par esošo situāciju ligzdā, man apsolīja lēmumu pieņemt septembrī. Šeit mēs redzam lēmuma rezultātu, tas arī ir viss..
Kur pieminēts norādījums?Cilvēks,kuram nav sveši notikumi ligzdās tikai painformēja LDF.lianaliesma wrote: ↑10 Apr 2021 20:15Nu interesanti, kādu lēmumu un kurš te varētu pieņemt pēc žubītes ST norādījuma...TasPatsFans wrote: ↑10 Apr 2021 19:57 ...
žubīte ST
Es jau pagājušā gada augustā informēju LDF par esošo situāciju ligzdā, man apsolīja lēmumu pieņemt septembrī. Šeit mēs redzam lēmuma rezultātu, tas arī ir viss..
Tiine, nav gan forši tā kacināties. Fui. Nejauši pamanīju...Palika iespaids, ka čato baigi lielie spečuki ar tādu pārākuma sajūtu pār pārējiem... gan LDF, gan arī tiem, kas te forumā cenšas atstāt informāciju priekš visiem, gan vērotājiem, gan ornitologiem, un ne tikai uz vienu gadu vien...8:30 PM
Inatra V
Attieksmi varat palasīt forumā.
7:56 PM
žubīte ST
Parasti čatam nesekoju, jo ātri tie teksti paskrien garām, turklāt tik daudz personisku lietu tiek pārrunāts tai mazajā pleķītī.8:06 PM
žubīte ST
Vija 31, uzraksti, lūdzu, jo zvanīšana nav "iedarbojusies" ..
Man tiešām liekas, ka čatā, lai arī tas ātri skrien garām un nav daudz laika, tomēr arī jāpieturās pie neitrāliem ligzdas notikumu vērojumiem un ar cieņu pret pārējiem/viņu viedokļiem. Bet īpaši protams pret LDF darbiniekiem un brīvprātīgajiem palīgiem.9:10 PM
Abc
Paldies lianaliesma, forumā precīzi ierakstījāt par tiem rakstītājiem, kam ir pārākuma sajūta pār citiem ... Kādam tas bija jāuzraksta.