nu par tēti nedotu 100%/dzīvē visādi gadās/ - 99.9%lianaliesma wrote:... un visiem mamma ir Laimiņa, bet tētis - Pēteris... arī zivjērgļi...

nu par tēti nedotu 100%/dzīvē visādi gadās/ - 99.9%lianaliesma wrote:... un visiem mamma ir Laimiņa, bet tētis - Pēteris... arī zivjērgļi...
Māri, man nav problēmu atzīt, ka agrāk esmu kļūdījusies. Kā jau Tu rakstīji PM, seiras tabula ir pareiza.MĀRIS wrote:Vērotāja! Par vārdiņiem mēs nobalsojām. Nummuri ir! Sasaisti viņus savā starpā, un būs mums trīs jaunas meičas!
Man domāt, ka nu vairs par jucekli te nav ko runāt, jo numuri un vārdi jau paliek tie paši, mainās tikai dzimte. Ungure- Ungurs, Raiskuma- Raiskums, Amata- Amats!Viky wrote:Varbūt pagaidām saucam bērnus pa Nr. un tad, kad precīzi būs zināmi dzimumi, tad arī nokristīsim ar vārdiem?!
Savādāk baigais juceklis jau sanāk
Man jau ar liekas, ka ar numuriem ir saprotamākViky wrote:Varbūt pagaidām saucam bērnus pa Nr. un tad, kad precīzi būs zināmi dzimumi, tad arī nokristīsim ar vārdiem?!
Savādāk baigais juceklis jau sanāk
Es jau labprāt sauktu viņus vārdos, ja vien man būdu precīzi skaidrs kurš ir kuršMĀRIS wrote:Man gan saukšana pēc numuriem liekas ļoti bezpersoniski, kancelejiski. Lai gan katram jau tas ir savādāk. Atbildes par dzimumiem mums būs kaut kad rudenī, bet, ja es pareizi saprotu pēc iepriekšējo gadu ierakstiem, tad mums no šiem mazuļiem jau pēc mēneša vēlākais ir jāatvadās, un tad mēs atvadīsimies no numuriem, nevis vārdiem. Nevienam netaisos uzspiest savas domas, bet pats gan centīšos šos raibuļus saukt pēc vārdiem!![]()
2013. gadā Uldis atvadās no ligzdas 25. augustā https://www.youtube.com/watch?v=Ny8zWZN ... e=youtu.be
Pēdējo reizi redzēti ligzdā (dati no LK):
Ulla - 6. augusts
Uldis - 25. augusts
Pelēcis/Grejs (400) - 8. augusts
Melnīte/Blekija (398) - 21. augusts
Mazulīte/Tainija (399) - 22. augusts
Man jau arī ir tā problēma, bet ja būs iespēja saskatīt Nr., tad es viņu saistīšu ar vārdu! Un mīlulis ligzdā 99% ir Amata /Nr.94./!Viky wrote: Es jau labprāt sauktu viņus vārdos, ja vien man būdu precīzi skaidrs kurš ir kurš
Bet kā tad paliekt ar teoriju par to, ka mazākais vizdrīzāk ir tēviņš?!MĀRIS wrote:Man jau arī ir tā problēma, bet ja būs iespēja saskatīt Nr., tad es viņu saistīšu ar vārdu! Un mīlulis ligzdā 99% ir Amata /Nr.94./!Viky wrote: Es jau labprāt sauktu viņus vārdos, ja vien man būdu precīzi skaidrs kurš ir kurš![]()