10.15 sīcis: nē no šamās vērošanas baigi nogurst un žigli mammas paspārnē,lielais: tur taču vēl ir tik daudz kā interesanta un neredzēta

Teikšu gan: neparasti skaisti vārdiņi,pat ļoti,nez kā tik otram forumam iztulkosimRagana neparastā wrote:Man radās Doma par vārdiem.
Senbaltu spēka vārdi.
Jumis,Ūsiņš un Māra.
(vajag jau vienu meitiņu peciņu arī,kas tad olas dēs?)
Ko sakat?
Man arī tā patīk- visi Cēsu apkārtnes ūdeņi (Tik Gaujas vēl trūkst!). Garumzīmju un mīkstinājuma zīmju vārdos nav- to būs vieglāk LK forumam saprast.Ligzdas gariņš wrote:Labs rīts!
O te pilnā sparā jau vārdiņus domājam,tad es ar savu variantu:
Ungurs - lielākajam mazulim,
Raiskums - vidējam,
Amata - sīcītei,kāpēc gan ne meitene,pēc novērojumiem spriežot,puišu kašķos nepiedalās,klusa,kautrīga....
Vai Venta.Ligzdas gariņš wrote:Gribētos redzēt to zivērgli,kam vārds būtu Gaujalaukos katra otrā brūnaļa(gotiņa) ir ar vārdu Gauja
Es par šiem. Viegli izrunājami un skaistiLigzdas gariņš wrote:Labs rīts!
Raiskums - vidējam,
Amata - sīcītei,kāpēc gan ne meitene,pēc novērojumiem spriežot,puišu kašķos nepiedalās,klusa,kautrīga....
Ierosinu dot vārdus pēc dzimšanas dienas vārda dienas - 28.05. Vilis; 02.06.Lība.Brūnā Lācene wrote:Man arī tā patīk- visi Cēsu apkārtnes ūdeņi (Tik Gaujas vēl trūkst!). Garumzīmju un mīkstinājuma zīmju vārdos nav- to būs vieglāk LK forumam saprast.Ligzdas gariņš wrote:Labs rīts!
Raiskums - vidējam,
Kā ērglēni pa 2 dienām izauguši! Tika jaunākais vēl ir baltā cāļa tērpā.
P.S. kāpēc jūs uzskatāt, ka meitene ir tieši mazākā?