Hildiņa ! Pa kādu ceļu ? Varbūt vari padalītiesHildiņa wrote:pelce wrote:Man nerāda tiešraidi![]()
[ Es iekļuvu pa citu ceļu
Zivjērgļi Kurzemē, 2017 (Tīna un Teo)
Re: Zivjērgļi Kurzemē, 2017 (Teo un Tīna)
NoraR, kas ir par problēmu ar zivjērgļu tiešraidi?
Pirmkārt, spaidīju visas iespējamās adreses .Iznākumā atradu , ka attinot nedaudz atpakaļ var skatīties ar nelielu nokavēšanos, varbūt kādas 10 minūtes.skarleta wrote:Hildiņa ! Pa kādu ceļu ? Varbūt vari padalītiesHildiņa wrote:pelce wrote:Man nerāda tiešraidi![]()
[ Es iekļuvu pa citu ceļu
Hildiņ, man liekas, ka tas ir ieraksts, kas uz priekšu nekust.
Es uzrakstīju Norai arī PM.
Man arī lieka ska ieraksts. Šajā laika saule nekad nav bijusi redzama kadrāFeja wrote:Hildiņ, man liekas, ka tas ir ieraksts, kas uz priekšu nekust.Es uzrakstīju Norai arī PM.
NG nočiepis tiešraidi
Jā , tā tiešām ir.....Šorīt LNT 900" rādīja sižetu par šejieni - interesantākie momenti izvēlētiFeja wrote:Hildiņ, man liekas, ka tas ir ieraksts, kas uz priekšu nekust.Es uzrakstīju Norai arī PM.
Sveiki!
Ir kaut kādas tehniskas problēmas atdabūt tiešraidi pēc NG pieslēgšanās. Tiek meklēti iemesli, cerams, ka drīz tiešraide līdz ar laika joslu atkal būs redzama!
Ir kaut kādas tehniskas problēmas atdabūt tiešraidi pēc NG pieslēgšanās. Tiek meklēti iemesli, cerams, ka drīz tiešraide līdz ar laika joslu atkal būs redzama!