Es savu piecīti noteikti liktu uz Vecmīlgrāvi / Mangaļiem.

Meistars un Margarita?Vērotāja wrote:Varbūt nosaucam kaut kā šo vanagu pāri?
Mums no stārķiem palika vārdu pāris Margo un Misters.
Samta un Velvets vanagiem neder, arī latviešu filmu varoņu vārdi ne pārāk. Vistu vanagi ir spēcīgi plēsējputni, viņiem vajag spēcīgus un "cietus" vārdus un Margo un Misters X tādi varētu būt? Un arī tas, ka Misters X ir tik noslēpumains, ka vismaz man nav gadījies viņu līdz šim redzēt.
Kāpēc gan nē. Tikai grūti atšķirt - kurš vai kura ir redzami kadrā, kad mazkustīgi guļ un perē.Vērotāja wrote:Varbūt nosaucam kaut kā šo vanagu pāri?
Samta un Velvets vanagiem neder, arī latviešu filmu varoņu vārdi ne pārāk. Vistu vanagi ir spēcīgi plēsējputni, viņiem vajag spēcīgus un "cietus" vārdus un Margo un Misters X tādi varētu būt? Un arī tas, ka Misters X ir tik noslēpumains, ka vismaz man nav gadījies viņu līdz šim redzēt.
Arī tie vārdi piestāvētu. Man patīk.Elina wrote:Meistars un Margarita?Vērotāja wrote:Varbūt nosaucam kaut kā šo vanagu pāri?
Abi labiVērotāja wrote:Balsojam vai tāpat vien izlemsim?
1. Meistars un Margarita
2. Margo un Misters X
Varbūt labāk tāpat vienkārsi ierakstīsim komentāros?
Elīna, labajā augšējā stūrī ir māja, bet aiz ligzdas iet ceļš. Vakar redzēju, ka pa to braukāja vieglās automašīnas abos virzienos.Elina wrote:
Tā gaišā strīpa aiz ligzdas - tā ir upīte? ceļš?