9:15 Nu jau kādu laiciņu klusums,laikam rīta darbu cēliens ir beidzies un paņemta brokastu pauze

9:16 Margo neliekas mierā ar to savu saukšanu,laikam atkal liek papiņam strādāt

VērotājaVērotāja wrote: Vai tas ir reāli, ka vistu vanagi pārojas desmitiem reižu ar intervālu 2-4 minūtes?
Nezinu... var jau būt, bet tomēr tas šķiet kaut kā dīvaini.
Esmu pārsteigta par pārošanās biežumu un daudzumuVIKTORYja wrote: Vērotāja
12x skriena ar zariņam ligzdā!!!
Tik traki jau nav,bet nu reizes 3-4 laikam tomēr bija(12x bija ligzdā ar zariņiem)Vērotāja wrote:Labrīt![]()
Vai tas ir reāli, ka vistu vanagi pārojas desmitiem reižu ar intervālu 2-4 minūtes?
Nezinu... var jau būt, bet tomēr tas šķiet kaut kā dīvaini.
mega, paldiesmega2 wrote: Vērotāj,ja Tu skatījies laikus,kurus bija norādījis fleur,tad Tev varēja rasties maldīgs priekšstats par pārošanās biežumu,jo tie laiki bija,kad Misters papiņš bija ligzdā un tikai pie dažiem laikiem bija pierakstīts klāt,ka pārojās![]()
Mēģināju patīt visu rīta ierakstu un joka pēc saskaitīt,cik tad nu tās reizes bija un sanāca tikai trīs(?),kas ir pilnībā normāli(man tā liekas)Vislabāk dzirdamā bija 7:46,tad 8:24 un 8:33(abas klusāk vai tālāk),var jau būt,ka kādu palaidu garām,jo ļoti grūti noķert tās dažas sekundes
![]()
7:46 sound mating in the background
7:53
7:58
8:04
8:20
Nu,gan jau,ka notiek tāda pati mīcīšanās,kā visiem citiem putniem-meitene apokšā,puika virsūMazule wrote:Vai kāds gudrāks varētu, lūdzu, izstāstīt, kā notiek pārošanās vistu vanagiem? Pēc forumā lasītā es apjūku, jo tieši tā īpašā sasaukšanās skaitās kopošanās, bet tas arī viss?
Izrādījās, ka video atrast nav tik viegli, skaņas ir cik uziet, bet ar bildi izdevās tikai vienu atrast.Mazule wrote:Vai kāds gudrāks varētu, lūdzu, izstāstīt, kā notiek pārošanās vistu vanagiem? Pēc forumā lasītā es apjūku, jo tieši tā īpašā sasaukšanās skaitās kopošanās, bet tas arī viss?
I hear it well. I wear my headset from my phone.Vērotāja wrote:
fleur, I'm confused. I think that these all are mating![]()