12:06 Margo atlido un liek manīt,ka Papiņam laiks kustēt,bet šamais neprotās un turina perēt
Margo gandrīz vai izstūma Papiņu no ligzdas bedrītes pienākdama ļoti tuvu un balsī saukdama -Labi,jau labi!Es jau ceļos,bet bija tik labi pagulēt uz oļukiem-nodomāja Papiņš un aizlidoja
14:06 Margo viso šo laiku perēja-cēlās un gūlās,līdz Papiņš pasauca un viņa aizlidoja
14:07 Papiņš dabūjis Margo ārā no ligzdas pats fiksi virsū un perē
14:40 līdz šim laikam Papiņš smuki perēja,bet atskrēja Margo
14:40 Margo atskrēja un atkal vecā''dziesma''-Papiņš nekāpj nost no oļukiem(škrobe)
monologs aptuveni tāds-es i mājās tu vari lidot,dzirdi mani,es tev to saku,kāp taču nost no tiem oļukiem!
Papiņš bez nevienas skaņas,paklausīgi piecēlās un aizlidoja-nu dikti viņam patīk šī nodarbe
17.26 Misteriņš atnesa savai Margo zariņu un iedeva ar klusu pukstienu
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
18:52 Margo apnika gulēt,izstaipījās un viņa sauca Papiņu uz maiņu,bet šamais neatnāca,laikam saabižojies,ka viņam šodien neļāva normāli pagulēt uz oļukiem
19:00 Margo ir atpakaļ ligzdā un iekārtojas perēt
Labrīt!
5:06 Margo guļ ligzdā,arī visu nakti nogulēja,tikai pāris reizes(1:43 un 4:18) uz īsu brīdi bija uzkāpusi uz ligzdas malas,lai patīrītu spalvas
6:26 Margo pamodās,sāka saukt un aizlidoja
6:33 neviena nav mājās-oļuki vieni paši
7:06 Papiņš saklausīja Margo saucienus un prom bija,atkal jau dzirdamas 18+ skaņas(šamējie laikam i nedomā apstāties?)
7:08 Margo atpakaļ ligzdā un uzreiz perēt
7:37 tā arī perējam
Nu ar 4 oļukiem ir pilnīgi pietiekami, gan mums, gan, acīmredzot, Margucei
Misteriņš gan ik pa laikam sauc sieviņu... viņam nekas nebūtu pretim , ja vien pats to olu klājumu spētu apklāt
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.