Māri...MĀRIS wrote:Kā tik ātri drīkst izaugt! Tas vienkārši ir bezkaunīgi!!!![]()

P.S. Nevaru jau arī nepiekrist

Māri...MĀRIS wrote:Kā tik ātri drīkst izaugt! Tas vienkārši ir bezkaunīgi!!!![]()
Tā jau ir rakstīts, ka pēc izlidošanas apmēram 10 dienas mazie dzīvo apkārtējos zaros. Tā kā, ja ne augšā, tad kaut kur tuvumā zaros Sisei vien būtu jābūt.mega2 wrote:Nezinu,bet man liekas,ka Sise sēž tās pašas papeles augšējos zaros![]()
Tas laiks kopā vienkārši izrādās ir tik ļoti īss. Pagājušo sezonu man kaut kā tā nelikās. Iespējams tāpēc, ka tā bija pirmā. Viss jauns. Daudz ko uzzināt. Arī daudz maz ligzdās viss tā mierīgāk notika. Šogad ir savādāk. Trauksmaināk. Izgājšgad laiks savādāk gāja. Es vairākas reizes gāju skatīties, vai tiešām Durberts jau šajā laikā tika gredzenots, sāka "zarot, vai tik tik igauņiem viss turbo režīmā nenotiek. Vai tiešām zīļuki šajā laikā bija tik lieli?! Utt. utjp. Izrādās, jā. Viss apmēram tāpat, bet šogad šķiet ātrāk.Vērotāja wrote:Ir grūti jaunos putnus "atlaist", kad viņi sāk izlidot. Tik ļoti gribas uz viņiem skatīties vēl un vēl...
Jamsis wrote:09.39 Sisīte guļ. Pareizi vien ir, lielā dzīvē jāiet labos laika apstākļos. Pagaidām vēl pa mājām