Urāā, mums pirmā oliņa

Man arī nava bildes,nav ko traucēt jauno māmiņu (aprīļa joks)Maz-ko-zinu wrote:Kamera tikai man pazuda?
Tēviņš medījumu nepienes pie ligzdas, bet nelielā attālumā. Viņš nosēžas uz kāda piemērota zara un sauc mātīti, lai tai atdotu medījumu.
Kā Bruno un Otto?lianaliesma wrote:Starp citu, Igaunijā vārdu Margo "valkā" vīriešu dzimtes pārstāvji
Ne tu vien.Made wrote:Kamēr neredzu, ka viņš viņu aplido un pabaro, netieku vaļā no skumjas sajūtas...
Kāpēc gan lai sāpinātu, tas vienkārši ir interesanti. Es to nezināju, labi, ka LK forumiete Trine pastāstīja. Vai ne?Maz-ko-zinu wrote:Kā Bruno un Otto?lianaliesma wrote:Starp citu, Igaunijā vārdu Margo "valkā" vīriešu dzimtes pārstāvji
Vai jau varam par to pasmaidīt, vai kādu tas vēl sāpina?
Es atvainojos, ja tas tā.
Tas atkarīgs no cilvēka. Es par daudz ko varu pasmieties, citu tas var sāpināt. Katram gadījumam labāk lieku reizi atvainoties, nekā kādu neviļus sāpinātlianaliesma wrote:Kāpēc gan lai sāpinātu, tas vienkārši ir interesanti. Es to nezināju, labi, ka LK forumiete Trine pastāstīja. Vai ne?Maz-ko-zinu wrote:Kā Bruno un Otto?lianaliesma wrote:Starp citu, Igaunijā vārdu Margo "valkā" vīriešu dzimtes pārstāvji
Vai jau varam par to pasmaidīt, vai kādu tas vēl sāpina?
Es atvainojos, ja tas tā.