Mums šogad ir ļoti, ļoti paveicies ar šo ligzdu! Pēc M.Strazda stāstītā šogad vidēji uz vienu ligzdojošu pāri bija 0.8 stārķēni. Mēs šeit bez lielām drāmām redzējām, kā izaug un izlido divi jauni melnie stārķi

Man liekas, par migrāciju labāk turpinām sekot migrācijas tēmā. Nevajag jaunu nodaļu. Tāpat jau vēl ir Sarma un es nezaudēju cerības, ka Upenīte atradīsies.Emotion wrote: un migrācijas faktiem laikam jātaisa jauna tēma, jo citi stārķi un cits laiks. Diez vēl kādam stārķim no Lv ir likts raidītājs? Tad jau varētu visiem sekot līdzi nevis tikai Rasai.
Raidītāji ir uzlikti vēl divām stārķu meitenēm māsiņām, par kuru vārdiem balsojām pagājušajā nedēļā. Tās gan ir krietni jaunākas par Raivi un Rasu, ja nemaldos, tad apmēram divdesmit dienas jaunākas. M.Strazds teica, ja būtu bijuši vēl kādi raidītāji tai brīdī, kad lika Rasai, tad būtu uzlikts arī Raivim, bet nebija.Emotion wrote:Diez vēl kādam stārķim no Lv ir likts raidītājs? Tad jau varētu visiem sekot līdzi nevis tikai Rasai.
Tieši par to domāju - cik žēl, bet atkal neuzlika abiem Zīles un Ozola mazuļiem raidītājus...Sandra L. wrote:
Raidītāji ir uzlikti vēl divām stārķu meitenēm māsiņām, par kuru vārdiem balsojām pagājušajā nedēļā. Tās gan ir krietni jaunākas par Raivi un Rasu, ja nemaldos, tad apmēram divdesmit dienas jaunākas. M.Strazds teica, ja būtu bijuši vēl kādi raidītāji tai brīdī, kad lika Rasai, tad būtu uzlikts arī Raivim, bet nebija.
Mare un Bille bija pārliecinošas līderes.lianaliesma wrote: Kādus vārdiņus M.Strazds akceptēja meitenēm?
Viņš neko neiebilda pret vairāk iebalsotajiem vārdiemlianaliesma wrote: Kādus vārdiņus M.Strazds akceptēja meitenēm?
Es arī domāju, ka vajag turpināt vēco lapu-var parādītes arī Zuze,Upenīte un Tince,jo nav datu ka viņi cieta.Un vel ir igaunieši -Raivo un Eedi.La Marie wrote: Man liekas, par migrāciju labāk turpinām sekot migrācijas tēmā. Nevajag jaunu nodaļu. Tāpat jau vēl ir Sarma un es nezaudēju cerības, ka Upenīte atradīsies.