Pameklēju nakts negaisu

https://www.youtube.com/watch?v=-sHuaqL6pMY
1:36-3:15 zibeņi negaisa laikā

2:02

3:14

Pamanīju vakar, ka Grāfs bērnus atstāja vakarā vienus un pēc kāda laika atlidoja Grāfiene. Vai ir kāds piefiksējis cik ilgi tas bija? Saprotu, ka tas ir daudz par agru... Atstāt šitik mazus vienus, bet acīmredzot pārtikas nu jau augošajiem mazuļiem vajag vairāk...
Laikam te vietā citēt pirms pāris dienām noskatītu sarunu YT čatā
Var jau būt, ka Grāfs ir Kaupo, es Kaupo tik laiku pa laikam forumā paskatījos, tomēr arī neviens no Kaupo sekotājiem nav apgalvojis, ka ir gan Kaupo..Ilze Bojare: Jo vairāk skatos jo vairāk man liekas, ka Grāfiņš nav pirmo reizi šajā tētiņa lomā
Ilze Bojare: Vai nu zvērīgi labi instinkti...
Amanda 777: Grāfiņš pa 2 gadiem izgājis kursus kamēr viens bija
schwarzstorch wrote: ↑25 Jun 2021 11:11 Labrīt! Varbūt tomēr liznm varētu pateikt, kas ir kas, kurš ir vai nav kurš….![]()
Tāpēc es arī secinu, ka neviens nav pārliecināts. Es esmu pārliecināta, ka šis ir tas, kas bija pagājušajā vasarā vismaz no maija sākuma, bet toreiz man gan likās, ka viņš nav pieredzējis mačo (kādam būtu jābūt Kaupo)..schwarzstorch wrote: ↑23 Apr 2021 22:25 Man nav viedokļa, uzticos tiem, kuri labāk atpazīst. Jau minētajai liznm, piemēram. Paskatījos, ka looduskalender forumā viņa raksta male (tēviņš), nesauc par Kaupo. Pagājušajā gadā gan, man liekas, viņa teica, ka ligzdā ir Kaupo...Ej nj saproti...