Turklāt, ja kaut kas atgadījies, tad tas ir jau noticis... mēs tikai vēl nezinam... Mācamies pieņemt dabu, kāda tā ir.Vērotāja wrote:... kad tevi pārņem destruktīvas izjūtas, mēģini sev pateikt, ka vienalga nevari neko mainīt....

Turklāt, ja kaut kas atgadījies, tad tas ir jau noticis... mēs tikai vēl nezinam... Mācamies pieņemt dabu, kāda tā ir.Vērotāja wrote:... kad tevi pārņem destruktīvas izjūtas, mēģini sev pateikt, ka vienalga nevari neko mainīt....
''Liva " man arī kad sāku vērot ligzdas ,daudzreiz bija panika ,likās ,ak šausmas ,kā to visu var pārdzīvot un izturēt ,bet ar laiku pierod ,viss notiekošais liekas dabiski ,tā kā tam jānotiek ,tik pat mūsu ietekme līdzinās 0 lei ,daba ir daba ,un viss notiek pēc dabas likumiem ,varbūt ne tā kā mēs to gribētu.Šeit ir tik forši forumieši ,un par visiem kopā visu var pārdzīvot,i labo ,i sliktoLiva wrote:![]()
panika ir īstais vārds, ar kuru apzīmēt dotā brīža sajūtas![]()
Tāds cilvēks kā es nedrīkst laikam vērot ligzdas- pārāk daudz pārdzīvojumu
skarleta wrote: Šeit ir tik forši forumieši ,un par visiem kopā visu var pārdzīvot,i labo ,i slikto
Liva, ja putns neatgriežas, pie tā nevar pierast. Tas sāp katru reizi, ļoti sāp.Liva wrote:Ligzdas vētoju jau gadus trīs, acīmredzot pagājušā gada veiksmīgā ligzošanas sezona mani ir atslābinājusi pavisam. Pirms tam daudz mierīgāk un, ja var tā izteikties- aukstasināk pievērsos šim jautājumam.
Made wrote:Emotion, mieru, te ir tikai viens stārķis divos veidos!