Mēs uz maiņām, lai kolorītāks publiskais tēls mums veidojas

Labs jautājums...Ieinteresētā wrote:Sveicieni!
Simba, kad pēdējais brīdis ir atvēlēts, lai nebūtu par vēlu pieteikties?
d.e. wrote:Simba, vienvārdsakot - Dress code - karnevāls. Pie reizes pameklēsim stārķu ligzdas
Nebaidies, nekā traka man nav, kalnu slēpotājs - parastais !Simba wrote:![]()
![]()
![]()
Man jau pavisam šis ir vienkārši - ko Tu man paņemsi, to es vilkšu - bez variantiem
Eh, žēl gan - bez jums abām redz mums tās desas neklausapuke wrote:Laba diena, draugi!
Mums ar Rūtu diemžēl jāziņo, ka šoreiz izlaidīsim. Nevaram atļauties divas dienas nebūt pa māju... Skola, citas lietas!
Lai veiksme un pareizās desas!
Puke
Varbūt vēlāk būs zināms pa kuru ceļu(ielu) tālāk plānots braukt ? Mašīnu šodien servisā atstāju, nezinu, kad būs gatava. Man uz to Maritim 3 transportus vajag un vispār gar māju nekāds sab.trans nekursē te Purvciemā. Man ērtāk būtu piebraukt kaut kur savā Daugavas krastā.Simba wrote:Sveiciens visiem
Ir iezīmējušās dažas papildu skaidrības par 20.-21.janvāra braucienu
Izbraucam no Rīgas plkst. 8:00. Mans lūgums ir pašu spēkiem nokļūt vai nu līdz Maritim hotel Slokas ielā, kur var ērti atstāt auto vai ar sabiedrisko transportu līdz centramJa ir kāds, kam tas nav iespējams un ir nepieciešama paņemšana no konkrētas vietas, lūdzu ziņojiet
Aizkulisēs ir vēl kādas vienošanās attiecībā uz veselīgo dzīvesveidu ?Simba wrote: Aizkulisēs arī esam vienojušies, ka alkoholu nelietosimLai no rīta štengrākas kājas
![]()
Man garšo visas zupas, izņemot piena, tā ka es - par !Simba wrote:Nedaudz varbūt muļķīgi, bet es domās sāku jau zupu vārīt![]()
Iedomājos, ka pirmajā dienā mēs varētu vārīt zivju zupu un otrajā - pupiņu varbūt? Par pupiņu zupu Strazdu Māris ieminējās, ka tā aukstā laikā esot viena no labākajām (precīzu citātu neatceros, bet doma bija atsaucīga).Bet zivju zupa kā tāda mums nav bijusi nekad![]()
Ko pārējie domā?
Nea, tikai tā, ka mēs viens otru mīlēsim, lolosim un uz rokām nēsāsim i tai, i nākamā dienād.e. wrote: Aizkulisēs ir vēl kādas vienošanās attiecībā uz veselīgo dzīvesveidu ?
No pagājušā gadsimta nogales prakses atceros, ka zivju zupai meklēju veikalā konservus - laikam skumbriju savā sulā (bez eļļas), to tad pašās beigās liek, lai nav jāvāra, uzmet tik burbuli. Laša konservus arī varētu. Par svaigu lasi nezinu - man nepatīk, ka galva saduļķo ūdeni, likt tikai asakas?
Tehniski jau mēs varam tai brīvdienu mājā palikt līdz apmēram 13:00. Ja mēs ļoti mīļi palūgtu, gan jau varētu vienoties arī par 14:00 un tad varam arī tai namiņā pusdienas sagatavot un paēst. Laikam to varēs izlemt uz vietas, saprotot, cik daudzi no mums nākamā dienā piedalās un vai ir kādi, kas labāk vēlētos mierīgi padzīvoties Pakrastosd.e. wrote:
Vēl iedomājos, kur otrajā dienā zupu varēs uzvārīt, mežā ?
Es paņemšu Tev diļļu čipšus !Simba wrote:Reku, šitai pašā, ja ne tas rozā kaķisd.e. wrote:...
Vēl iedomājos, kur otrajā dienā zupu varēs uzvārīt, mežā ?![]()
Tas nekas, ka es tur laikam tak jau čipsus graužu?![]()
A ko iekšā likt - to es nezinu
Pilnīgi noteikti, apsolos mīlēt, bet nēsāt uz rokām diezin vai, ja nu vienīgi varu ragaviņās vilkt uz mežu !Simba wrote:Nea, tikai tā, ka mēs viens otru mīlēsim, lolosim un uz rokām nēsāsim i tai, i nākamā dienād.e. wrote: Aizkulisēs ir vēl kādas vienošanās attiecībā uz veselīgo dzīvesveidu ?
Šī iznāk ļoti gardaMade wrote: No pagājušā gadsimta nogales prakses atceros, ka zivju zupai meklēju veikalā konservus - laikam skumbriju savā sulā (bez eļļas), to tad pašās beigās liek, lai nav jāvāra, uzmet tik burbuli. Laša konservus arī varētu. Par svaigu lasi nezinu - man nepatīk, ka galva saduļķo ūdeni, likt tikai asakas?