Tas nebija stārķis, tas viss bija tumšs putns.
Sandra, pilnīgi droši tas bija stārķis. Vēlāk ierakstīšu garo video, varbūt, ka Liz01 būs īsais.Sandra L. wrote:Tad tas tomēr bija stārķis, kas gar malu nolidoja? Man viņš viss tumšs izskatījās
Vērotāja wrote: Sandra, pilnīgi droši tas bija stārķis. Vēlāk ierakstīšu garo video, varbūt, ka Liz01 būs īsais.
....
Vērotāj, atvaino, es jau kā vienmēr esmu tikai gudrs runātājs, ne pati darītājsVērotāja wrote:
Simba, jā, ierakstīšu un vakardienas notikumus arī. Pirms ekspedīcijas mēs sarunājām, ka svarīgāko ierakstīšu.
Bet tā kā viņam vajag HD, ierakstu no saglabātajiem failiem, tas sanāk mazliet ilgāk kamēr ielādē.
Paldies, Vērotāja. Man jau arī tā sisināšana radīja šaubas, likās, ka vajag ligzdas aizsardzības pozas ieņemt, bet domāju, ka viens stārķis jau ir kaut kur augstāk uz zara. Man šodien kameras ļoti ar pārtraukumiem darbojas un atpaliek no tiešraides.Vērotāja wrote:Sandra L., kamēr stutēju lietus nogāztās pujenes, ienāca prātā vēl viens apstiprinājums tam, ka labajā pusē ielidoja stārķis.
Atceries, kad pie ligzdas lidoja peļu klijāns vai ķīķis, mazie stārķēni sargāja ligzdu tāpat kā pieaugušie (cik nu viņiem tas pagaidām izdodas).
Bet pielidojot šodienas putnam, mazuļi viņam prasīja ēstTātad viņš izskatījās kā mamma vai tētis.
Tā ir,kā no mājas ārā ,tā visādas svarīgas lietas notiek ligzdā.Sandra L. wrote:Cerams, ka mazajiem viņa neko nedarīs pāri. Ozols būs sarunājis