Ērce?Simba wrote:Un vēl iedomājos - vai tik tas mazais melnais nelabais gadījumā nav zirneklis? Neesmu kukaiņu eksperts, bet man domāt, ka zirneklim vairāk piestāv tāda dirnēšana nevis mušai, skudrai utt.
Ērcei man liekas netipiski sēdēt gandrīz vai ozola galotnē gaidīt kādu, no kura asinis izsūkt... Savukārt, vai zirnekļi tik augstu 'tusē', tas arī labs jautājums, bet viens vai otrs man tiešām liekas vairāk ticams kā muša parastā...Vērotāja wrote:Ērce?Simba wrote:Un vēl iedomājos - vai tik tas mazais melnais nelabais gadījumā nav zirneklis? Neesmu kukaiņu eksperts, bet man domāt, ka zirneklim vairāk piestāv tāda dirnēšana nevis mušai, skudrai utt.
Tā var nedēļām sēdēt un gaidīt upuri.
Es jau to kaut kad iepriekš rakstīju, ka man arī tā izskatījās, kamēr cāļu vēl nebija. Zīle pazuda stundām ilgi, ilgākais laiks projām no ligzdas bija apmēram 30 stundas. Iespējams, ka pārtikas meklējumos. Piekrītu, ka Ozols guzā atnes lielāku pārtikas daudzumu, viņš atlido pēcpusdienā, vēl vakarā bērniem ir, ko barot. Viņš ai arī tas, kas atnes lielākas zivis, vardes. Tagad vecāki mainās biežāk, bet tāpat Ozols ir ātrāk mājās pēc aizlidošanas. No tā var secināt, ka Zīlei īsti neveicās ar medīšanu.Simba wrote:Trešais (vai trīspadsmitais), ko iedomājos - vai gadījumā Ozols nav sekmīgāks mednieks par Zīli, spriežot pēc tā, ko šodien izkratīja Zīle un ko - Ozols. Spriežu gan tikai pēc vienas reizes, bet tas arī varētu palīdzēt izskaidrot Zīles viedokli par to, kāpēc tas otrs ir lieks...
Kameras acs varētu būt kādu centimetru-pusotru diametrā. Zivjērgļu tēmas sākumā ir bildes, Jānis Ķ, tur rokā kameru, var redzēt izmērus attiecībā pret vīrieša plaukstu.skarleta wrote:Man tas noslēpumainais radījums atgādina sikspārni
Feja, arī skatījos, bet to vardi mazais tomēr nomocīja ar visām kājāmFeja wrote:17.24 Ozols( vecāku maiņu tā kā neredzēju) baroja mazos ar lielām vardēm. Viens mocīja iekšā, vardes kājas no knābīša ārā, tad pa abiem to vardi staipīja katrs uz savu pusi, beigās tētis paņēma pats un apēda. Vai abiem mazajiem kas tika, īsti nesapratu. Kaut ko mazu arī knābāja.