oliņa ar dikti runīga palikusi

Bail rakstīt, tomēr vai nevarētu būt, ka Zīle nav īsti vesela? Tā šķaudīšana un nespodrā spalva....Simba wrote:16:19 Man tik nav saprotams, ko Zīle ir tādu darījusi, ka ir tik smagi aizelsusies?![]()
Knābis vaļā un diezgan korpuss viņai elpojot cilājas...
Par konkrētajām olām nav informācijas, bet pagāšgad viņš teica, ka dusts ir visās olās. Nez vai pēkšņi tieši šīs ligzdas olas būtu tīrasSimba wrote:Kāds varbūt atceras? Māris Strazds pērn ņēma abas olas no šīs ligzdas uz analīzēm. Vai kāds ir dzirdējis, kādi ir rezultāti šīm analīzēm? Dusts tika konstatēts?
Vai varbūt pašam Mārim jāuzjautā (kontekstā ar Zīles elsošanu)?
Varbūt tomēr ir vērts Māra uzmanību uz šo vērst?Vērotāja wrote:Bail rakstīt, tomēr vai nevarētu būt, ka Zīle nav īsti vesela? Tā šķaudīšana un nespodrā spalva....Simba wrote:16:19 Man tik nav saprotams, ko Zīle ir tādu darījusi, ka ir tik smagi aizelsusies?![]()
Knābis vaļā un diezgan korpuss viņai elpojot cilājas...
Simba, vienādi domājam, arī es jau kādu nedēļu par to domāju un domāju, ka Mārim Strazdam to vajadzētu zināt. Kad viņš pēdējo reizi rakstīja, teicās, ka esot ļoti aiznemts. Varbūt nav pievērsis uzmanību? Jebkurā gadījumā, jāpaziņo viņam ir.Simba wrote: Varbūt tomēr ir vērts Māra uzmanību uz šo vērst?
Es tiešām nezinu, kā labāk un vai labāk, tikai arī par to pašu iedomājos un kā jau pragmatiķis, uzreiz gribas kaut ko risināt, kaut vai painformējot...
Ja kas, varu arī pati uzklabināt, tik ar akceptu.
Es nesaprotu, kā Liz01 atšķir olas runāšanu no meža pārējiem trokšņiem, putnu dziedāšanas uttLiz01 wrote:16:39![]()
Simba, klausies skaņu, kura ir līdzīga zābaku čīkstēšanai. Viena sērija no trīs pīkstieniem ir pašā video sākumā 0.06, 0.09, 0.11 sekundē. Tad 0.23-0.28, tad 0.47-0.52, visskaļākā sērija apm 1.11-1.28Simba wrote:
Es nesaprotu, kā Liz01 atšķir olas runāšanu no meža pārējiem trokšņiem, putnu dziedāšanas uttN-tās reizes klausos un kaut ko dzirdu, bet nav pārliecības, vai tā ir ola vai blakus kāds čivina
Vēstuli uzrakstīju, gaidam.Feja wrote:Man arī bail kaut ko sliktu domāt, bet Zīle šķaudīja jau pagājušā gadā, Ozols arī šķauda, tikai retāk. Nu spalva Zīlei ir matētāka, reizēm arī, kad Ozols guļ, spalva izskatās matēta, ka apjūku, vai tas vispār ir Ozols. Nav 100% pārliecība, ka tie ir pagājušā gada putni, kaut uzvedās kā saimnieki.
Simba, ieklausies, tādu kā īsu vardes kurkstēšanu dzird, pīles pēkšķināšanu.
Hei, izgāzties šeit forumā nav iespējams, jo mēs visi rakstam to, ko redzam, domājam vai kā mums liekas...un labāk pievērst kaut kam uzmanību, nekā palaist garām ko svarīgu !Cukurvāvere wrote:Emm, amn bail briesmīgi izgāzties, bet...nu pat tika apčubinātas, apgrozītas olas un man izskatījās, ka viena vairs nav īsti vesela...Bet, varbūt, tikai kas pielipis...Visādā ziņā - priecīgs satraukums