Melnie stārķi Zemgalē, 2016 (Zīle un Ozols)
Re: Melnie stārķi Zemgalē, 2016 (Zīle un Ozols)
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
- Ligzdas gariņš
Tas ir vispārzināms fakts: jo tuvāk izšķilšanās brīdis, jo vairāk pie olām viss kaut kas līp klāt.
Vai arī pikseļu gļuks. 

Hmm... grūti pateikt.
Viņš piecēlās 16.28 (16.40 guļ), dažos rakursos izskatās, ka tā ola ir plaisās, dažos izskatās pēc sūnas ēnām. Jāpagaida, kad nespīdēs tieša saule, tad varēs labāk redzēt.

Viņš piecēlās 16.28 (16.40 guļ), dažos rakursos izskatās, ka tā ola ir plaisās, dažos izskatās pēc sūnas ēnām. Jāpagaida, kad nespīdēs tieša saule, tad varēs labāk redzēt.

summerkid wrote:Tas ir vispārzināms fakts: jo tuvāk izšķilšanās brīdis, jo vairāk pie olām viss kaut kas līp klāt.![]()

Oo!Man ,joprojam,vel nepārgāja pagājušā gada satraukumi par Upeni(Zuzi un Sarmu ),liekas kā tas pats gads turpinasFeja wrote:... tad sāksies nākošie satraukumi.![]()

VIKTORYja wrote:Oo!Man ,joprojam,vel nepārgāja pagājušā gada satraukumi par Upeni(Zuzi un Sarmu ),liekas kā tas pats gads turpinasFeja wrote:... tad sāksies nākošie satraukumi.![]()
.Esmu pārak "vpečatļiteļnaja".

Labrit
rāms Ozols in ligzda /Ozols is still in the nest since yesterday
6:31 Ozols digs the nestground and is streching his wings

his digestion is still good
/ viņa gremošana joprojām ir labs!

6:31 Ozols digs the nestground and is streching his wings

his digestion is still good

Last edited by Liz01 on 12 May 2016 06:51, edited 1 time in total.
eggs turn with outspread wings. he is so beautiful. /olas kārta ar izklāt spārni. viņš ir tik skaists.

7.00 Labrīt, Liz01! Jā, es arī vakar Zīli neredzēju. Es domāju, ka viņa ir projām 24 stundas.( varbūt kļūdos). Ozols mierīgi guļ un perē. Zīlei drīz vajadzētu būt mājās.
Last edited by Feja on 12 May 2016 08:06, edited 1 time in total.
10:26 streching and eggs turn

11.20, interesanti, vai nu stārķi vakar, šorīt ir mūs apmānījuši un apmainījušies, bet nav piefiksēts, un es viņus vairs neatšķiru. Pēc manas saprašanas ligzdā, kopš vakar rīta ir Ozols - koši melnu, spīdīgu spalvu. Ilgi nav redzēti abi kopā. Zīle nav manīta. Gan jau satraukumam nav pamata, jāpaļaujas uz pašiem stārķiem (mazāk jākontrolē, tad man sirds mierīgāka
)

Zīle paņēma dekreta atvaļinājumu.....Feja wrote:11.20, interesanti, vai nu stārķi vakar, šorīt ir mūs apmānījuši un apmainījušies, bet nav piefiksēts, un es viņus vairs neatšķiru. Pēc manas saprašanas ligzdā, kopš vakar rīta ir Ozols - koši melnu, spīdīgu spalvu. Ilgi nav redzēti abi kopā. Zīle nav manīta. Gan jau satraukumam nav pamata, jāpaļaujas uz pašiem stārķiem (mazāk jākontrolē, tad man sirds mierīgāka)
12:18 Ozols

Vakar no rīta Liz01 bildēs vispirms ir šie divi putni, tad viens no viņiem aizlido un apakšā ir paraksts, ka aizlido Zīle.
Otrajā Liz01 bildē īsti nevar saprast kurš lido prom, taču liekas, ka aizlido tas putns, kurš ir labajā pusē, t.i. aizlido Ozols.
Jo turpmākajās fotogrāfijās, šķiet, ka ligzdā perē Zīle, nevis Ozols

Otrajā Liz01 bildē īsti nevar saprast kurš lido prom, taču liekas, ka aizlido tas putns, kurš ir labajā pusē, t.i. aizlido Ozols.
Jo turpmākajās fotogrāfijās, šķiet, ka ligzdā perē Zīle, nevis Ozols