https://dabasdati.lv/forums/viewtopic.p ... 19#p153819
Ierosināšu, paldiesVērotāja wrote: Simba, ja rakstīsi MS, var viņam ieteikt šo rīku, jo to var izmantot ikviens ziedojumu vācējs. Ļoti uzskatāmi.
Piekrītu tev,MADE!Made wrote:Man gan gribētos palikt uzticīgai šai ligzdai. Nav jau tik smuka kā sākumā (un zara trūks laikam, kad bērni augs), bet tik daudz prieka līdz šim dāvājusi. Ja nu vienīgi tas traucētu putniem. Bet būtu nozīmīga novērojumu nepārtrauktība.
Paldies visiem aizkadrā nodarbinātajiem!))
Vērotāja wrote:7.marts
Labrīt.
Esmu saņēmusi komentāru no Māra Strazda:
Kā jau redzat, zars ir novākts, pēc kaut kāda neilga laiciņa būs par to arī maza oficiāla informācija, varbūt pat ar bildēm. Kolēģis, kurš zāģēja, izpētīja ligzdu un novērtēja, ka atbalsts tai ir pietiekams, kamdēļ nekāda papildus nostiprināšana nav veikta. Rīt Jānis Ķ. Vēl mazliet pakoriģēs kadrējumu, kas arī ir drusku mainījies un tad jāatliek gaidīt vai un kad putni atgriezīsies.
Es to nezinu, bet ir par 0 stipri ticamāks variants, ka stārķim VAR nepatikt trūksošais pastaigu zars. (Un viņš neligzdo vairs te). Ligzdas ir (ilggadīgi un sekmīgi) vēl žēlīgākās vietās un ozolam jau ir citi zari, bet pārmaiņa ir gana liela. Nav jau tādas pieredzes ar šādiem gadījumiem tik daudz.
Kaut kad drīzumā tikšu arī pie nākamā gabaliņa rakstīšanas gorīm un tā kā tas ir par ligzdu nokrišanu, tad būs drusku vairāk arī par šo gadījumu.
Aiznesa salīdzinoši jaunu un labu akumulatoru. Tādu, kurš noteikti vēl ilgāku laiku būtu bijis noderīgs.Safri83 wrote:Reali nozaga visu?
Made,vai tu domā šo epizodi - 16.jūnijā 10:06 :Made wrote:....
Un vēl - atceramies, kurā vietā šajā tēmā un kad bija novērota "ligzdas materiāla zagšana" no spārnoto kaimiņu pusesVai ir pamats domāt, ka tuvumā ir cita ligzda?