Vai arī viņš ir redzējis , ka cits ērglis (Raimis) tā dara!

Bet tiešām varētu papētīt vai nav kādas Robja vai Viļņa pazīmes, vienīgi, ka šiem jau pa vasaru nomainījusies spalva un neko mēs īsti neatpazīsim.
Video - jaunuļa vizīte
Vai arī viņš ir redzējis , ka cits ērglis (Raimis) tā dara!
Mēs visi uztraucamies, bet mums nekas cits neatliek kā tikai gaidīt... Un cerēt.
Gluži manas domas,Zinta-vēl nav pienācis pārošanās laiks un ligzdā tā īsti nav ko darīt,tāpēc arī Milda nerādās,tā jau visus iepriekšējos mēnešus daudz laika pavadīja ligzdas celtniecības darbos,kas nebija raksturīgi citus gadus tādā laikā un ja mums Milda tik tiešām ir tik jūtīga uz traucējumiem ligzdas tuvumā,tad viņa tiešām iepauzē-visi tie mednieki-trokšņotāji un šāvieni liek ērgļiem būt piesardzīgiem!Zinta wrote: ↑22 Jan 2020 09:07Es tāpat kā visi, gaidu Mildas atgriešanos ligzdā un "cilāju" iemeslus viņas prombūtnei.
Tad, kad laboja mikrofonu un ērglis, iespējams, Milda,to pamanīja un mēs jau zinām, cik jūtīga viņa ir uz ligzdas traucējumu. Ligzdā drīz atgriezās Raimis, bet man tomēr gribas domāt, ka Milduks ir vienkārši iepauzējis.
![]()
mega, manuprāt Tev taisnība, ka tas ir jauns pieaudzis ērglis. Mazi melnumiņi astes galā un acis arī tumšas. kad Milda te parādījās 2017.gadā, viņa izskatījās tāpat. viewtopic.php?p=127085#p127085
Māri, es atstāju to 1% cerībai...MĀRIS wrote: ↑22 Jan 2020 10:42
P.s. Vērotājas otrais variants man liekas neloģisks. Ja būtu ziema ar salu, tad jā, bet šoziem - uzbūvēt ligzdu, un pie labvēlīgiem apstākļiem pamest ligzdošanas rajonu tajā laikā, kad jau sācies pārošanās periods - man tas kaut kā neiet kopā. Es redzu tikai vienu variantu...
Versijas: