Vērotāja, kā šo tabulu lai saglabā?Vērotāja wrote: ↑15 May 2020 00:45Beidzot esmu sagatavojusi precīzu atbildi uz šo komentāru.
Pagājušā gada pirmajās trīs ligzdošanas nedēļas zivju piegādes bija ievērojami mazāk, bet sākot ar 8.maiju tās palielinās.
Vienkārši augot mazie ēd vairāk, tāpēc ir sajūta, ka zivju skaits samazinās.
(cipariņi ailē, kuras sākumā ir gadskaitlis, ir piegādātās zivis katrā dienā)
![]()
Interesants domu gājiens. Un ko mēs tagad varētu pasākt?Odrija2020 wrote: ↑16 May 2020 14:54Mierīgi vērot, kā lielie mērķtiecīgi noplēš mazo un priecāties kādi forši putni... nu...
Arī cilvēki ir dažādi. Kas vienam normāli, citam nē.
1) vai izskatās, ka kāds priecājas?Odrija2020 wrote: ↑16 May 2020 14:54Mierīgi vērot, kā lielie mērķtiecīgi noplēš mazo un priecāties kādi forši putni... nu...
Arī cilvēki ir dažādi. Kas vienam normāli, citam nē.
Tā tas ir. Pat ja to neapzināmies skaidri.
Jā, gadās. Parasti tas ir pārejoši, kad mazinās rijīgā perioda apetīte. Bet kādu laiku darbojas kā iegājies paradums.
Solīju sev lasīt tikai vakarā, bet neizturēju un ieskatījos forumā. Tas tomēr ir briesmīgi, ka piecu putnu saimē nav neviena, kas pamana mazākā izstumtību un nolemtību. Barības taču pietiek, izklausās, ka lielie ēd instinkta , ne ēstgribas vadīti un uzbrīk mazajam, tā pat vien. Šī nu būtu tā reize, kad es balsotu izņemt mazo no ligzdas un atdot putnu rehabilitācijas stacijai, izbarot, gredzenot un palaist kā Knipu brīvībā!schwarzstorch wrote: ↑16 May 2020 15:02Atvainojos, ka ielienu sarunā. Arī man ir grūti vērot/lasīt, ka maziņajam smagi iet. Un viņš jau nav vainīgs, ka izšķīlās kā trešais. Labi saprotot, ka NEKO nevaru mainīt/ietekmēt, izvēlos maksimāli sevi saudzēt - nelasīt un neskatīties, klusi cerot, ka rezultāts varbūt arī nebūs bēdīgs.
Protams, es tāpat.schwarzstorch wrote: ↑16 May 2020 15:02Atvainojos, ka ielienu sarunā. Arī man ir grūti vērot/lasīt, ka maziņajam smagi iet. Un viņš jau nav vainīgs, ka izšķīlās kā trešais. Labi saprotot, ka NEKO nevaru mainīt/ietekmēt, izvēlos maksimāli sevi saudzēt - nelasīt un neskatīties, klusi cerot, ka rezultāts varbūt arī nebūs bēdīgs.
Ieliku abās vietās-ja forumā vēl kaut cik necik ''turamies rāmjos'',tad čatā notiek briesmu lietas,bet tur,kā zivij ūdens-aizrādi,dzēs ārā,brīdini-reakcija 0-moderatori brīžam bezspēcīgi to simtu priekšā!lianaliesma wrote: ↑16 May 2020 15:18Vai tas ir aicinājums forumiešiem?
Ja čatam, tad tur arī vajag dzēst tās nekulturālības, iepriekš pabrīdinot.