To, ka piemērs ir lipīgsCīrulīte wrote:Nepaslinkoju, saskaitīju - šodien 6izlīduši no skapja! Diez ko tas varētu nozīmēt?
Sveiki ..Laipni lūgti Durberta mazpulciņāAdelita wrote:Kur visi, tur es ar! Sekoju lidzi Durberta augsanai jau kops ta laika, kad vins vel nebija izskilies.
nu tad saprotams, ka viņam traki skaļi jātaurē, jo lokācijas vieta regulāri tagad mainās, kā tad vecākiem zināt, kurā zarā tas nabaga izsalkušais "bebelis" plivinās.Vērotāja wrote:Laikam tulkojumā no jūras ērgļu valodas tā spiegšana nozīmē -
Mamma, tēti, esmu te. Ātri nesiet man zivi
"bebelis"atkal kaut kur klaigā....nu nepiepildāms tas bērnsEmotion wrote:nu tad saprotams, ka viņam traki skaļi jātaurē, jo lokācijas vieta regulāri tagad mainās, kā tad vecākiem zināt, kurā zarā tas nabaga izsalkušais "bebelis" plivinās.Vērotāja wrote:Laikam tulkojumā no jūras ērgļu valodas tā spiegšana nozīmē -
Mamma, tēti, esmu te. Ātri nesiet man zivi
Emotion, viņu ir daudz vairāk kā 31, dotajā brīdī bija tikai 31, parasti ir vairāk, kad kaut kas notiek ligzdā!
nu re....nākamais no skapjaaijaja wrote:Sveiki visiem-es ari no skapja.Esmu ar jums jau pirms Durberta izšķilšanās.Prieks par tik pozitīviem cilvēkiem un protams ari par mazo ,,pīkstuli".Rīts un vakars man tāpat kā lielākai daļai sākas ar šo lapu.
fans wrote:"bebelis"atkal kaut kur klaigā....nu nepiepildāms tas bērnsEmotion wrote:nu tad saprotams, ka viņam traki skaļi jātaurē, jo lokācijas vieta regulāri tagad mainās, kā tad vecākiem zināt, kurā zarā tas nabaga izsalkušais "bebelis" plivinās.Vērotāja wrote:Laikam tulkojumā no jūras ērgļu valodas tā spiegšana nozīmē -
Mamma, tēti, esmu te. Ātri nesiet man zivi![]()
![]()