Ar visu ņammu!

Tas bija labs skats!MĀRIS wrote:Kā jāmūk, lai neatņem!!!
![]()
Labrīt!MĀRIS wrote:10.21. Čau, mīlīši! Esmu klāt!![]()
Ar visu ņammu!![]()
MĀRIS wrote:Jācer ka parādīsies ieraksts, lai vakara skatītājiem arī tiktu savs prieciņš!
Gan Anna ar Uku, gan M15 ar Harietu ir skandalējuši... Romeo un Džuljetas ligzdā gan tas netika novērots, drīzāk otrādi, Romeo atstāja ligzdā vāveri Džuljetai. Tāpēc es sliecos domāt, ka tas ir tāds "jauno ģimeņu sindroms", kur abi īpatņi vēl tikai sarod, saslīpējas.La Marie wrote: Laikam pirms olu dēšanas tēviņi nav nemaz tik devīgi savos medījumos. Atceros, pagājušajā sezonā Igaunijas ligzdā Uku ar Annu arī skandalējās dēļ zivs.![]()
Kā bija Durbei ar Robertu? - es neatceros šāda tipa skandālu, bet tas bija mans vērošanas sākums - varbūt nepamanīju.MĀRIS wrote: Gan Anna ar Uku, gan M15 ar Harietu ir skandalējuši... Romeo un Džuljetas ligzdā gan tas netika novērots, drīzāk otrādi, Romeo atstāja ligzdā vāveri Džuljetai. Tāpēc es sliecos domāt, ka tas ir tāds "jauno ģimeņu sindroms", kur abi īpatņi vēl tikai sarod, saslīpējas.![]()
Durbi un Robertu mēs iepazinām, kad viņi jau bija stabils pāris. Roberts nesa zivi Durbei pirms ligzdošanas, bet tā vieta pierakstos ir jāmeklē.La Marie wrote:Kā bija Durbei ar Robertu? - es neatceros šāda tipa skandālu, bet tas bija mans vērošanas sākums - varbūt nepamanīju.MĀRIS wrote: Gan Anna ar Uku, gan M15 ar Harietu ir skandalējuši... Romeo un Džuljetas ligzdā gan tas netika novērots, drīzāk otrādi, Romeo atstāja ligzdā vāveri Džuljetai. Tāpēc es sliecos domāt, ka tas ir tāds "jauno ģimeņu sindroms", kur abi īpatņi vēl tikai sarod, saslīpējas.![]()
p.s. Herieta gan ir īpašs gadījums starp visiem ērgļiem, šķiet.Grūti viņu ar kādu salīdzināt.
p.s.2 Vienā citā baltgalvas ērgļu ligzdā - Decorah - arī reiz novēroju, kā mātīte tēviņam atņēma ņammu pirms olu periodā.