Vismaz pīļuks piespiedīs sevi cienīt!bad wrote:Man šķiet ka no ērgļu vērotājiem pamazām pārtopam par pīles vērotājiem...
Tu par sevi un kanibāliem?MĀRIS wrote:12.35. Ēdiens ir, ēdēja nav!
Durberts noteikti ir virs ligzdas līmeņa, jo pretējā gadījumā viņš neredzētu to, kas notiek ligzdā. Bet vakar viņš noteikti redzēja Robertu plosamies pa ligzdumega2 wrote:13:02 Labdien,visiem! Man liekas ,ka pie vainas ir stiprais vējš un Durberts sēž lejā zem ligzdas,kas sagādā problēmas uzlaisties augšāJa viņš būtu kaut kur tālāk[ozolā] varētu mierīgi ieplanēt,jo ēst taču gribās un cik var noprast ,nekur citur viņš netiek barots,kā tikai ligzdā
Man arī brīžiem tā liekas, tikai lielais vējš traucē saklausīt un negribās skaņu slēgt dikti daudz.Hildiņa wrote:Man šķiet, ka šad tad dzirdu Durberta pīkstienus.....droši vien mācās noturēties lielajā vējā un ar ēšanu jāpagaida
Kā to domāji? Durbe redzēta ligzdā 2x, tikpat cik Roberts. Vienreiz atlidoja un apēda inventāra voblu un nākamajā rītā pēc izlidošanas atnesa zivi Durbertam un ilgi sēdēja zarā, kamēr viņš spiegdams ēda.Viky wrote:
Interesanti, ka Durbe nav redzēta ligzdā vairs pēc Durberta izlidošanas.
Jā tiešāmwoods wrote:
Kā to domāji? Durbe redzēta ligzdā 2x, tikpat cik Roberts. Vienreiz atlidoja un apēda inventāra voblu un nākamajā rītā pēc izlidošanas atnesa zivi Durbertam un ilgi sēdēja zarā, kamēr viņš spiegdams ēda.
Roberts vienreiz atnesa zivi, otreiz pīli. Palabojiet, ja kļūdos.
Es neapvainojos, Sanda, bet piefiksēju faktu, kuru redzēju ligzdā. Un tur viss notiek tā, kā tam ir lemts dabā notikt. Un neturpināšu.sanda wrote:Tu par sevi un kanibāliem?MĀRIS wrote:12.35. Ēdiens ir, ēdēja nav!
13.22. Māri, lūdzu neapvainojies, faktiski Tavs secinājums pareizs, bet tikai no vienas puses!
Kur ir pīle???????Hildiņa wrote:13.41 Nošvirkstēja spārni un pa labo pusi aizlidoja - kurš no lielajiem ?
Kad pirms dažām minūtēm paskatījos, Roberts bija ligzdā.star14 wrote:Kur ir pīle???????Hildiņa wrote:13.41 Nošvirkstēja spārni un pa labo pusi aizlidoja - kurš no lielajiem ?
To esmu palaidusi garām.....Vējš vītolos wrote:
Kad pirms dažām minūtēm paskatījos, Roberts bija ligzdā.
Varbūt aizlidoja Durberta barotHildiņa wrote:Paldies , Viky !Mantai nevar ļaut iet bojā !
Viky wrote: Durberts noteikti ir virs ligzdas līmeņa, jo pretējā gadījumā viņš neredzētu to, kas notiek ligzdā. Bet vakar viņš noteikti redzēja Robertu plosamies pa ligzdu