Labrīt!
Durberts sēž vecāku zarā un bužina spalvas!

7.59 nolēca atpakaļ ligzdā.

Bet vinsh aizlidos un ligzdaa atpakalj neielidos ? Dziiivos tikai blakus koku zaros ? Vins tachu medīt neprot - vecāki viņu sameklēs un baros tālāk tur kur vinsh sēdēs ?Dinga wrote:8:11 Man domājas, ka Durberts lidos jau šodien...
Palasi mazliet iepriekš........Pitons wrote: Bet vinsh aizlidos un ligzdaa atpakalj neielidos ? Dziiivos tikai blakus koku zaros ? Vins tachu medīt neprot - vecāki viņu sameklēs un baros tālāk tur kur vinsh sēdēs ?
hmmm .... ja vaareetu apskaidrot kas notiek taalaak , kad izlido no ligzdas
tikjauki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mega2 wrote:16:22 Mēs tikko bijām uz zara labajā pusē īsu mirkli,bet tomēr
Hildiņa wrote: Palasi mazliet iepriekš........
Piton, jau vakar Tev atbildēju, ka ērglēns izlidos un pēc laika atgriezīsies. Ligzdā viņš uzturēsies vel divus mēnešus pēc izlidošanas. Vecāki baros Durbertu ligzdā un iesākumā arī Durberts pats nakšņos ligzdā.Pitons wrote: hmmm .... ja vaareetu apskaidrot kas notiek taalaak , kad izlido no ligzdas
Kad?(cikos)Leo wrote:Sēž zarā kreisajā pusē.
Domā,es zinu?Es ar' gribu zināt ko vairāk par DurbetuDinga wrote:Zinu tik par stārķu dzīvi, ko vēroju diendienā vasarā-kādā brīdī jaunuļi izplivinās no ligzdas nopļautā pļaviņā tuvu ligzdai, pastaigā un tad plivinās atpakaļ uz ligzdu, jo vecāki tos turpina barot kādu laiku ligzdā...par ērgļiem nezinu, bet varētu būt līdzīgi...