17:32 Otrs arī prom

Jā, brūte ir tā, kas rakās pa līgzdu, bet savainotā kāja izskatījās tam ,kurš stāv (piesardzīgi balstījās uz kreisās kājas), tātad Robim.arda wrote:Nu lai mani sasper jods, bet man liekās ka tas kas rokās pa ligzdu ir ''brūte'''nevis Robis, jo ir lielāka augumā un tas nozīmē ka ar to klibo kāju bija brūte.
Skaidrs, ka nekā skaidri nevar saprast. Man arī iekrita acīs, ka tā/tas, kas ravēja ar knābi ligzdu un vēlāk iegūlās bedrītē, lika kreiso kāju sāniski nevis uz visu pēdu droši.Viky wrote:Jā, brūte ir tā, kas rakās pa līgzdu, bet savainotā kāja izskatījās tam ,kurš stāv, tātad Robim.arda wrote:Nu lai mani sasper jods, bet man liekās ka tas kas rokās pa ligzdu ir ''brūte'''nevis Robis, jo ir lielāka augumā un tas nozīmē ka ar to klibo kāju bija brūte.
Neskaties uz to, ka viņi rokot savelk ''dūrītes'', tā viņi dara
Domāju , ka viņi ieraudzīja kaut ko augšā ,jo vienlaicīgi pielieca galvas...Maz-ko-zinu wrote:Man jau arī izskatījās, ka tas skaistais pa labi ir Roberts, bet vienu brīdi viņš tik bailīgi un tramīgi vēroja apkārtni, ka iezagās šaubas, vai tas ir ligzdas saimnieks. Vēl tad, kad brūte(?) tupēja bedrītē perēšanas pozā.
Ame, do you think that there were 2 females and Robert?ame wrote:GT makes me crazy today! i can understand that you are discussing the gif which Liana borrowed from LK, but i cannot understand less than a tenth of what you write.
/ GT padara mani crazy šodien! Es saprotu, ka jūs apspriež dāvanu, kas Liana aizņēmies no LK, bet es nevaru saprast mazāk nekā desmito daļu no to, ko jūs rakstīt.
i interpret the situation so that a young eagle (clearly; look at the tail) is in the nest. Robert lands on the branch, calls loud (he does not sit there quiet!). then his new bride makes a blitz attack on the young eagle and sweeps it out of the nest in a split-second. Robert stays in the nest. this is how i saw the situation.
/ i interpretēt situāciju tā, ka jaunais ērglis (skaidri, apskatīt astes) ir ligzdu. Robert nolaižas uz filiāle aicina skaļi (viņš nav tur sēdēt klusu!). tad viņa jaunā līgava padara Blitz uzbrukumu jauniešu ērglis un frekvences to no ligzdo split-sekundē. Robert paliek ligzdā. tas ir, kā es redzēju situāciju.
i think it is necessary to watch also the video. the gif is not enough.
/ Es domāju, ka tas ir nepieciešams, lai noskatītos arī video. GIF nepietiek.
the above video is a part of a longer recording / iepriekš minētā video ir daļa no ilgāku ieraksta:
Viky wrote:Teikšu vienu....traks var palikt ar tiem ērgļiem
Man sāk likties, ka viņi visi pa laikam tās kājas kaut kā mazliet greizi liek, vairs jau neklibo, vnk nestāv baleta pozā. Neatšķiru es viņus pagaidām pēc izskata, varbūt ilgāk vērojot varēs manīt kādas nianses. Žēl, ka māte daba šiem nagus nav iekrāsojusi puikām - zilus, meitenēm - sarkanusMaz-ko-zinu wrote: Man arī iekrita acīs, ka tā/tas, kas ravēja ar knābi ligzdu un vēlāk iegūlās bedrītē, lika kreiso kāju sāniski nevis uz visu pēdu droši.
Vai knābjusd.e. wrote:Man sāk likties, ka viņi visi pa laikam tās kājas kaut kā mazliet greizi liek, vairs jau neklibo, vnk nestāv baleta pozā. Neatšķiru es viņus pagaidām pēc izskata, varbūt ilgāk vērojot varēs manīt kādas nianses. Žēl, ka māte daba šiem nagus nav iekrāsojusi puikām - zilus, meitenēm - sarkanusMaz-ko-zinu wrote: Man arī iekrita acīs, ka tā/tas, kas ravēja ar knābi ligzdu un vēlāk iegūlās bedrītē, lika kreiso kāju sāniski nevis uz visu pēdu droši.
Māte daba parasti puišus krāso košākus, ne kā pie cilvēkiemd.e. wrote:Man sāk likties, ka viņi visi pa laikam tās kājas kaut kā mazliet greizi liek, vairs jau neklibo, vnk nestāv baleta pozā. Neatšķiru es viņus pagaidām pēc izskata, varbūt ilgāk vērojot varēs manīt kādas nianses. Žēl, ka māte daba šiem nagus nav iekrāsojusi puikām - zilus, meitenēm - sarkanusMaz-ko-zinu wrote: Man arī iekrita acīs, ka tā/tas, kas ravēja ar knābi ligzdu un vēlāk iegūlās bedrītē, lika kreiso kāju sāniski nevis uz visu pēdu droši.
Hmm, arī neko vairs nesaprotuViky wrote:Kaut ko cītīgi pēta
P.S. tas pūkainais ir Robertsvismaz pirmīt izkatījās, pirms uzbužinājās
ame wrote:Viky, i have no idea what sex the young eagle was. but Robert was on the branch in the back.
/ Viki, man nav ne jausmas, ko sex jauniešiem ērglis bija. bet Roberts bija uz filiāli muguras.
Kāpēc Jūs domājat, ka uzbruka Lēdija?Viky wrote:ame wrote:Viky, i have no idea what sex the young eagle was. but Robert was on the branch in the back.
/ Viki, man nav ne jausmas, ko sex jauniešiem ērglis bija. bet Roberts bija uz filiāli muguras.
But, if the young one who was in the nest is a male, whay Lady have to attack to him?!
Females usually attacking only to females, isn't it?!
Ja jaunais ērglis, kurš bija ligzdā ir tēviņš, tad kāpēc jaunajai Lēdijai viņam uzbrukt?!
Vai tad nav tā, ka mātītes uzbrūk parasti tikai mātītēm?